Pomozimo da Andi Milas dostojno proslavi 12. rođendan

Teško oboljelom mladiću iz Mostara, 11-godišnjem Andiju Milasu, još jednom je potrebna pomoć dobrih ljudi. Andi Milas u srijedu 13. lipnja slavi 12. rođendan, a za njega su najljepši pokloni oni koji mu pomažu u liječenju.

Andi Milas teško je oboljeli jedanaestogodišnji dječak iz Mostara, koji zbog oboljenja nije u mogućnosti hodati, govoriti, normalno živjeti i raditi sve ono što rade njegovi vršnjaci. Obolio je sa šest mjeseci i njegova majka Sanja  Milas do danas ga njeguje i bori se za njegov život, a potrebna mu je 24-satna njega.

Veliki troškovi liječenja

Andi je stopostotni invalid i boluje od Westova i Williamsova sindroma, aortne stenoze i celijakije, a uza sve to ima i najteži oblik epilepsije te cistu na mozgu.

Sanja Milas sa svojim sinom živi u Mostaru i svakodnevno mu daje propisane lijekove i njeguje ga, a dva puta godišnje idu na liječenje i kontrole u Zagreb i Sarajevo. Andi je proslavio 11. rođendan i tako ušao u rizične godine, od 11. do 13. rođendana, pa mu je potrebna posebna skrb.

Njegova samohrana majka nije u mogućnosti pokriti sve troškove njegova liječenja, koji su jako skupi.

Iako je, kako kaže, svjesna da ne postoje gotovo nikakve šanse da ishod ove priče bude pozitivan, Sanja Milas borit će se da njezin sin živi koliko god mogne i da njegova smrt ne bude zbog neimaštine.

Uplate na žiro račun

Svatko tko želi pomoći ovom dječaku iz Mostara, može to učiniti uplatom na žiro račun jednoga od sljedećih brojeva. Žiro račun je otvoren kod Sberbank BiH – broj 1402010018351995, sa naznakom – ZA MALOG ANDIJA.

Za uplate iz inozemstva – SWIFT SABRBA22, IBAN BA 39 1402014100008884, Sanja Milas, sa naznakom – ZA MALOG ANDIJA.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *