Policija uhitila osumnjičenog za aktiviranje bombe

U ilidžanskom naselju Otes, u srijedu oko 20.40 sati odjeknula je jaka eksplozija, koja je uznemirila građane u tom naselju. Kako je potvrđeno iz MUP-a, nakon prijave događaja, policija je izašla na mjesto događaja, gdje je utvrđeno da je tada još nepoznata osoba aktivirala nepoznatu eksplozivnu napravu u Ulici Cap Anamur.

U eksploziji nije bilo ozlijeđenih, dok je na kući vlasništvo žene A. Č. došlo do oštećenja na fasadi. Radeći na rasvjetljavanju kaznenog djela, pripadnici Pete PU Uprave policije MUP-a Sarajevske županije došli su do saznanja da se u vezi sa ovim kaznenim djelom može dovesti M. P., rođen 1981. godine, nastanjen u Istočnom Sarajevu.

Njega su pripadnici PU Istočno Sarajevo pronašli i uhitili 20 minuta nakon ponoći, nakon čega su ga predali policiji MUP-a Sarajevske županije. On je na kriminalističkoj obradi u MUP-u, a o svemu je obaviješten dežurni tužitelj. Sarajevska policija je na mjestu eksplozije obavila očevid, te nastavlja rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju ovog kaznenog djela.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *