Policija pokrenula potragu za radnikom osiguranja, nestalo vozilo i kasa s novcem

Policija traga za muškarcem koji je osiguravao objekt kompanije Murex iz Špionice kod Srebrenika, a u kojem je u ponedjeljak navečer izbio požar. Objekt je izgorio u potpunosti, a prve i neslužbene informacije kazuju da je požaru prethodila krađa.

Nakon desetosatne borbe s vatrom pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe svim raspoloživim sredstvima uspjeli su požar staviti pod kontrolu.

Pomoć u gašenju vatre pružili su i članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Srebrenika, kao i vatrogasci iz Brčkog i Lukavca.

Kako prenosi Klix, prema informacijama iz MUP-a Tuzlanske županije, muškarac koji je bio zadužen za sigurnost objekta u ponedjeljak je automobilom došao na posao koji je parkiran u krugu kompanije Murex.  Nakon požara muškarcu se izgubio svaki trag te se intenzivno traga za njim.

Kako je za Klix.ba potvrđeno iz Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije, u utorak u jutarnjim satima, inspektori kriminalističke policije skupa s dežurnim županijskim tužiteljem i pripadnicima Policijske postaje Srebrenik započeli su s vršenjem očevida.

Iz Tužiteljstva su rekli da je Murexov objekt u Špionici u potpunosti izgorio, a da će točan uzrok izbijanja požara biti poznat nakon obavljenih vještačenja. Prema neslužbenim informacijama, iz kruga kompanije Murex nestao je jedan automobil, a iz objekta je otuđena kasa s novcem.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *