PJEVAČICA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Varala sam supruga, izgubila brak, kuću i glavu

Ispovijest pjevačice u najnovijem intervjuu mnoge je ostavila bez teksta, no teško ju je osuditi nakon što je ispričala s kakvim se demonima borila kad joj je život krenuo nizbrdo i to samo zato, kako kaže, jer nije znala sama odrasti, a nije bilo nikoga da joj pomogne, piše Gloria.hr.

Raspametila svijet, ali i sebe

Prošlo je više od deset godina otkako je britanska pop zvijezda Lily Allen svijet raspametila prvim albumom ‘Allright, still’ i singlom ‘Smile’. Preselila je u SAD i postala megazvijezda. U godinama koje su uslijedile, a bila je u ranim dvadesetima, bilo je turbulencija, a potom su krenuli problemi s vizom jer je na ispitivanju za produženje iskreno rekla da je uzimala droge.
‘Godinu dana sam davala urin na američkoj ambasadi da dokažem da sam čista’, rekla je u intervjuu za Vulture.
No, onda se dogodila ljubav, i djeca, i došli novi problemi. U svom najnovijem albumu ‘No shame’, prvom nakon katastrofalnog ‘Sheezus’ kojeg je izdala 2014, progovorila je o problemima u braku, grižnji savjesti jer se smatrala lošom majkom, te o problemima s kokainom, alkoholom i – muškarcima.


Nakon što je imala jedan pobačaj, Lilly je sa suprugom, slikarom Samom Cooperom za kojeg se udala 2011. godine, dobila dvoje djece, jedno za drugim. Tada joj se, ispričala je, počela događati teška kriza identiteta. Bila je stalno kod kuće, a u mislima joj je bilo da će se morati vratiti u showbizz svijet i zarađivati za život.
‘Imala sam 88 kilograma i morala sam skinuti svu tu kilažu viška. Nisam jela, nisam spavala. Uvijek sam imala kontrolu nad svojim imidžom, a sada sam bila mama u papučama i kućnom ogrtaču dvije godine zaredom. Onda sam 2013. dobila poziv od izdavačke kuće da se moram vratiti, pa sam unajmila tim ljudi da me uređuju – kosu, nokte, šminku… osjećala sam se kao Alisa u zemlji čudesa. Pitala sam se tko sam, što je sve ovo, kakve su to pjesme, zašto nisam pokraj svoje djece, uh, gdje je votka?’, rekla je 33-godišnjakinja.
‘Izgubila sam osjećaj za sebe, identitet. Bila sam loša majka. Bila sam loša u svom poslu. Probudila bih se autobusu s kojim smo išli na turneju usred Vinsconsina i bila užasno mamurna. Varala sam supruga. Sve što sam željela bilo je biti sa svojom djecom. Nisam čak ni zarađivala’, priznala je Lily.

Dotaknula dno

Morala je dotaknuti dno da se vrati na pravi put.

‘Izgubila sam brak, kuću, glavu’, rekla je. Osjećala sam se izoliranom, izgubila sam sve prijatelje. Nisam imala s kim razgovarati. Bila sam prepuštena samoj sebi’, rekla je nadalje.
Od supruga se razvela 2015. godine.
‘Krivim sebe, ali bih voljela da se moj suprug više potrudio. Mislim da me moj suprug mogao zaštititi, ali nije, znam da to nije baš feministički pogled, ali ja to tako vidim’, rekla je.
‘Velik sam cura bila, trebala sam biti sposobna brinuti o sebi. A nisam mogla’, govori i priznaje da je životnu bol liječila kokainom, alkoholom, seksom, Twitterom na kojem je često komentirala društvenu zbilju.
Svih se tih demona, kaže 33-godišnjakinja, nije još sasvim riješila, ali danas je – dobro. No, život nije ravna crta, pa je prije dva mjeseca izjavila i je bila seksualno zlostavljana te pokrenula tužbu protiv zasad nepoznatog muškarca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *