BIJEG IZ FILMA: Pijan i bez vozačke dozvole bježao od policije vozeći niz stepenice (VIDEO)

Banjolučka policija identificirala je mladića koji je u noći sa subote na nedjelju bježeći od policije autom sišao niz stepenice banjolučke Tržnice, a radi se o devetnaestogodišnjem Mladenu Beniću iz Banja Luke za kojeg se sumnja da je počinio više prekršaja.

Neslužbeno se moglo doznati da su sa njim u autu bili i Slaviša Kalinić (19) i Aleksandar Milošević (18).

Kako saznajemo, mladić nema vozačku dozvolu zbog čega se vjerojatno i nije zaustavio na policijski znak Stop u banjolučkoj Aleji Svetog Save i počeo da bježi.

– Osoba je nastavila kretanje nasilničkom vožnjom koja je bila u gruboj suprotnosti sa prometnim pravilima, a ne pokazujući obzir prema sigurnosti ostalih sudionika u prometu, te odbijajući i dalje da zaustavi vozilo na znakove policijskih službenika, koji su dani svjetlosno signalnim uređajima na službenom vozilu, navode iz policije.

Mladić se na raskrsnici ulica Gajeva i Đure Dančića zaputio prema Gradskoj tržnici i to pješačkom stazom, a zatim i stepenicama kroz Gradsku tržnicu a sve to snimili su prolaznici, a snimak potjere jučer se munjevito raširio na internetu.

Ubrzo ga je policija stigla u Ulici Isaije Mitrovića te su alkotestiranjem utvrdili da u organizmu ima 1,18 g/kg alkohola.

– Policijski službenici nastavljaju rad na kompletiranju ovog predmeta, a po sagledavanju svih okolnosti utvrdit će se i točna odgovornost osobe koja je upravljala vozilom, o čemu će biti dostavljen izvještaj nadležnom tijelu, navode iz policije.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *