Petrović: Imamo neugodan rezultrat, moramo riskirati

Široki Brijeg je u zadnjoj prvenstvenoj utakmici odmarao kompletnu ekipu, što može biti prednost, ali i ne mora, ocijenio je šef struke Plavih

Željezničar želi do kraja na oba fronta. To su Plavi ovog proljeća istaknuli bezbroj puta, a naglasiti to jučer nije propusti ni trener Slavko Petrović koji je uzvrat polufinala Kupa sa Širokim najavio s popriličnom dozom sigurnosti da će u finalu protiv Sarajeva zaigati upravo njegov tim.

– Iskoristio bih priliku čestitati igračima što su osigurali plasman u Europu i to pet kola prije kraja sezone, rekao je Petrović na druženju s novinarima i dodao: Možemo s ponosom očekivati te utakmice u Europi poslije trinaest godina na našem stadionu, nadam se da ćemo imati više uspjeha nego prethodnih godina.
Njegovi Plavi u uzvrat polufinala Kupa ulaze s minimalnim zaostatkom…

– Protiv Širokog Brijega nas očekuje teška utakmica. Rezultat 1:0 je neugodan i mora se s puno rizika ući u utakmicu, a isto bi tako bilo i da je prva utakmica okončana bez golova.  Nadam se da će moji igrači poslije ovolikog truda dati sve od sebe. Ako u sportu želiš imati uspjeh, to je presudno. Široki Brijeg je u zadnjoj prvenstvenoj utakmici odmarao kompletnu ekipu, što može biti prednost, ali i ne mora, ocijenio je strateg Plavih, koji danas na raspolaganju neće imati kompletan kadar.

– U polufinalu Kupa pravo nastupa nema nekoliko igrača, Stojanović, Hasanović, Bobić i Crnov, a njima se priključuje i kartonirani Stanić. Bit će to jedna od najmlađih ekipa Željeznčara otkako sam ja tu, ali ipak, nadam se da ćemo na kraju ući u finale, a to bi bio veliki korak pred sljedeću utakmicu koja nas očekuje u Tuzli protiv Slobode. J. S.

Kjosevski: Široki je kvalitetan, ali…

Vratara Plavih Vedran Kjosevski itekako poštuje rivala. “Cilj nam je plasirati se u finale, ali imamo na umu protiv kakvog protivnika igramo. Široki Brijeg je kompaktna ekipa, koja je spletom okolnosti ispala u Ligu za ostanak, što kvalitetom ne zaslužuje. Pokazali su već da su jako dobar tim. Ipak, mi znamo šta nam je činiti i vjerujem da ćemo biti na razini te da ćemo imati razloga za slavlje”, kazala je plava jedinica.

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *