Petero poginulih u 24 sata

Pet osoba je smrtno stradalo, dok ih je petero ozlijeđeno u prometnim nesrećama koje su se tijekom petka i subote dogodile na cestama na području Sarajeva, Prnjavora i Travnika.

Prnjavorčani Dario Petrović (40) i Ljubiša Ninković (48) poginuli su u prometnoj nesreći na magistralnom putu Prnjavor-Derventa u mjestu Lužani, dok su dva muškarca ozlijeđena, priopćeno je iz Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka. Nesreća se dogodila u petak nešto prije 18 sati. Petrović je upravljao automobilom Peugeot 206, a Ninković je bio suputnik u istom vozilu.

Ozljede su zadobili suvozač iz Peugeota Savo Vasić (24), te vozač automobila Passat Zvjezdan Bajić (32) iz Prnjavora. Obdukcija tijela stradalih bit će obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Vasić i Bajić su hitno prevezeni u Univerzitetski klinički centar RS gdje su zbrinuti i za sada su stabilnog stanja.

Jedan od njih je zadržan u bolnici i operiran, dok je drugi na osobni zahtjev otpušten na kućno liječenje.

Prema riječima dežurnog liječnika u Klinici za ortopediju i traumatologiju dr. Milorada Marana, pacijent Z. B. (32) je u prometnoj nesreći zadobio prijelom čašice desnog koljena, te je operativno zbrinut. Pacijent je za sada stabiliziranog zdravstvenog stanja. Pacijent S. V. (24) je po prijemu zbrinut, te je na osobni zahtjev otpušten na kućno liječenje, potvrđeno je u UKC RS.

U petak nešto iza 23 sata, na regionalnom putu R-413 u mjestu Turbe dogodila se teška prometna nesreća. Kako prenosi Travnički.info došlo je do slijetanja terenskog motornog vozila Land Rover sa ceste, a prema informacijama na mjestu nesreće je poginuo vozač tog vozila, E. V., rođen 1950. godine iz Travnika.

Dvije osobe smrtno su stradale u subotu u prometnoj nesreći u naselju Srednje kod Sarajeva.

Od troje ozlijeđenih u toj nesreći, dvoje je u životnoj opasnosti.

Do nesreće je došlo u subotu u poslijepodnevnim satima kada su se sudarili teretno vozilo i automobil Golf 2 u mjestu Ljubina nedaleko od Srednjeg.

U automobilu su se nalazile četiri osobe, a na mjestu nesreće preminuo je vozač Golfa čiji su inicijali B. M. (64) i suvozač čiji su inicijali M. R. (59) iz Nevesinja.

Teške tjelesne ozljede opasne po život zadobili su putnici iz Golfa osoba čiji su inicijali N. B. (33) iz Prištine i osoba I. I. (24) iz Trebinja.

Oni su nakon nesreće prevezeni na liječenje u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Lakše tjelesne ozljede zadobio je vozač kamiona, koji je pušten na kućno liječenje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *