Pavlak: Ne idemo u Zagreb s bijelom zastavom

Poslije dva domaća poraza od Meškova (33:29) i Nexea (24:23), gdje je posebno bio tijesan onaj posljednji, rukometaši ljubuškog Izviđača svoj put kroz regionalnu SEHA ligu nastavljaju već ove subote (20 sati) kad će gostovati jednoj od najboljih ekipa ovoga natjecanja, Zagrebu.

Zagreb je također u natjecanje ušao s porazom, i to prvim u povijesti od Nexea, tako da svakako žele popraviti dojam u utakmici gdje su i inače veliki favoriti. S druge strane Skauti poslije propuštenih prilika protiv Nexea se moraju u kratkom periodu rekuperirati i okrenuti novom duelu.

– Nemamo puno vremena osvrtati se na zadnju utakmicu, moramo se odmah okrenuti Zagrebu. To je ekipa koja se dosta promijenila i pomladila, ali Zagreb je uvijek Zagreb. Očekujem tvrdu utakmicu i njihovu punu ozbiljnost, pogotovo jer su izgubili u prvom kolu u Našicama. Sigurno da im je to bio šok i da to nisu očekivali, tako da očekujem da će biti dosta motivirani protiv nas, rekao je trener Izviđača Mario Bjeliš.

Zanimljivo je da je u Zagrebu trenutačno čitava kolonija bivših igrača Izviđača, tamo su Josip Ereš, Senjamin Burić, David Mandić i Matej Hrstić, a tamo je i bivši član Zrinjskog Filip Vistorop.

– Mislim da idemo na gostovanje jednoj od najboljih ekipa u SEHA ligi. Zagreb je favorit u ovoj utakmici, ali mi tamo ne idemo s bijelom zastavom. Borit ćemo se od prve do zadnje minute, dat ćemo sve od sebe i nadam se da ćemo uzeti bodove, izjavio je srednji bek Izviđača Mario Pavlak. Er.B.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *