Partner mikrokreditna organizacija dobila dva vrijedna priznanja

Partner MKF je dobila dva međunarodna priznanja, za izuzetno upravljanje socijalnim učinkom i posvećenost zaštiti klijenata, i sudjelovanje u edukativnoj kampanji „Mudro do kredita“.
Na jubilarnoj Dvadesetoj godišnjoj konferenciji Mikrofinansijskog centra za istočnu i središnju Europu i središnju Aziju, koja se od 24. do 26. svibnja 2017. godine održavala u Sarajevu, sudjelovali su predstavnici više od 100 organizacija i institucija iz cijelog svijeta. Moto ovogodišnjeg okupljanja u Sarajevu je bio „Perspektiva 2037: fer financiranje za sve“ i predstavlja simboličnu retrospektivu nastajanja i razvijanja ideje mikrofinanciranja u svijetu od devedesetih godina prošlog stoljeća, kao i priliku za razmišljanje i planiranje razvoja sektora u iduća dva desetljeća.
Mikrofinancijski centar (MFC – Microfinance Center) iz Varšave je u okviru konferencije, dodijelio dva izuzetna međunarodna priznanja Partner mikrokreditnoj fondaciji: za izuzetno upravljanje socijalnim učinkom i posvećenost zaštiti klijenata i priznanje za aktivno učešće u kampanji „Mudro do kredita“.
– Zahvaljujemo se Mikrofinancijskom centru iz Varšave na ovim izuzetnim priznanjima, koja za nas znače da svih ovih 20 godina radimo pravu stvar. Naš odnos prema klijentima nećemo mijenjati ni u budućnosti, jer sve odluke o poslovanju koje donosimo, su isključivo, i uvijek će biti, vođene potrebama klijenata, izjavio je direktor Partner MKF, Senad Sinanović, nakon uručenja priznanja.
Partner mikrokreditna fondacija već 20 godina pruža mikrokredite osobama koje nemaju ili imaju ograničen pristup komercijalnim izvorima financiranja, odnosno bankama. Osim kredita za započinjanje i održavanje poslovnih aktivnosti, Partner je dizajnirao i posebne kreditne linije za poljoprivredne, stambene i kredite za poboljšanje uvjeta života. Kroz razne međunarodne projekte Partner je omogućio dodane vrijednosti za korisnike kredita kroz pružanje tehničkih usluga za poljoprivredu, energetsku efikasnost i financijsku edukaciju.
Danas Partner ima skoro 300 zaposlenih koji rade u 60 ureda na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Sve ovo pokazuje da je Partner istrajan u ispunjavanju zacrtane vizije i misije i da teži ispunjenju socijalnih ciljeva kroz veliki utjecaj na zaposlenost i nova radna mjesta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *