Ovo je razlog zbog kojeg je Cameron Diaz ‘nestala’ iz Hollywooda

Nakon što se u javnosti počela pojavljivati u širokoj odjeći krenula su šuškanja kako holivudska slatkica očekuje prvo dijete sa sedam godina mlađim glazbenikom Benjijem Maddenom.

Ti navodi nisu potvrđeni, kao ni oni da par namjerava posvojiti dijete, no svima je jasno da je to njezina velika želja jer već tri godine živi daleko od svjetla reflektora

Nagađanja

Zbog posljednjih fotografija, na kojima je snimljena u širokim vestama i haljinama, krenula su nagađanja kako je 45-godišnja glumica Cameron Diaz napokon trudna. Iako je više puta izjavila da je davno odlučila da nikada neće postati majka, čini se da se to sada promijenilo, jer se sve više šuška kako je upravo zbog proširenja obitelji i svoju karijeru stavila u drugi plan.

‘Dvadeset godina stalno putujem i živim na filmskim setovima. U jednom sam trenutku shvatila da uopće ne znam tko sam ni gdje pripadam. Morala sam uzeti stanku’, priznala je prošle godine Cameron Diaz, a već tri godine je u braku s gitaristom i glazbenikom Benjijem Maddenom.

Osim nagađanja o trudnoći, zbog odjeće u kojoj se pojavljuje u javnosti govori se kako par namjerava posvojiti dijete, no oni to još uvijek nisu potvrdili.

Svojedobno je bila jedna od najpopularnijih i najbolje plaćenih filmskih zvijezda Hollywooda, no to je vrijeme sada, čini se, daleko iza nje. Posljednji film snimila je prije tri godine i od tada niti jedan projekt nije prihvatila. Jedini ‘projekt’ na kojem radi je proširenje obitelji.

Uživa

‘Cameron zaista uživa biti kućanica, a više od ičega voljela bi postati majka’, otkrio je izvor blizak glumici za US Weekly te dodao: ‘Oboje bi bili neopisivo sretni da se dogodi čudo i da dobiju dijete. Voljeli bi dobiti šansu i postati roditelji.’ 45-godišnju glumicu i sedam godina mlađeg glazbenika sve to navodno je dodatno zbližilo.

Cameron Diaz sudjelovala je i na jednom panelu s Tory Burch, Mirandom Kerr, Nicole Richie i Gwyneth Paltrow, a tada je otkrila i zašto je izbjegavala udaju do 40. godine.

‘Imala sam i prije dečke, no zaista je velika razlika u tome imaš li supruga ili dečka, a ja imam supruga koji je moj savršen partner u životu i u svemu’, otkrila je nedavno glumica i dodala kako se savršeno slažu iako su totalno različite osobe. ‘Toliko smo različiti, no dijelimo iste vrijednosti i ciljeve. On mi je pokazao da je jednakost najvažnija stavka svake veze’, piše Tportal.hr.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *