Otac Meghan Markle priredio skandal samo nekoliko dana prije vjenčanja

Otac Meghan Markle pokazao je kako nije zavrijedio povjerenje svoje kćeri, koja je preko palače čak tražila da se paparazze zamoli da ga prestanu “ganjati”: Ne samo što je sve radio u dogovoru s njima, već je na račun kćeri i dobro zaradio. K svemu tome, strani mediji javljaju da je imao srčani udar, piše Gloria.hr.

Šok

Samo četiri dana prije vjenčanja objavljeno je kako otac mladenke, bivše glumice Meghan Markle neće prisustvovati vjenčanju, a trebao je svoju kćer odvesti do oltara.

– Ovo je težak i jako osoban trenutak za gospođicu Markle samo nekoliko dana prije vjenčanja. Ona i princ Harry ponovno mole za razumijevanje i poštovanje u ovoj teškoj situaciji – stoji u priopćenju glasnogovornika Kensingtosnke palače.

U priopćenju nije pojašnjeno hoće li ili ne Thomas Markle biti na vjenčanju, ali sve dolazi nakon što je optužen da je u dogovoru s paparazzima snimio fotografije na kojima se “priprema” za veliki događaj. Paparazzi su Thomasa Marklea (73) “uhvatili” kod krojača i u kafiću kako čita knjigu o britanskim znamenitostima. Fotografije nisu privukle mnogo zanimanja sve dok Daily Mail nije objavio snimku na kojoj se vidi kako se Thomas udružio s paparazzom Jeffom Raynerom i sve zapravo “namjestio”. Osude su nakon toga krenule pljuštati sa svih strana, ali se nakon nekoliko sati javila Meghanina polusestra Samantha Markle, koja piše i knjigu u kojoj će otkriti sve o budućoj vojvotkinji, i preuzela potpunu odgovornost za pothvate svojeg oca. Rekla je kako je sve bila njezina ideja, a namjere su joj bile dobronamjerne – željela je da javnost njega počne percipirati pozitivnije.

Kaos

Thomas Markle je trebao svoju kćer Meghan Markle u subotu, 19. svibnja voditi do oltara, ali je TMZ jučer objavio kako 73-godišnjak na kraju neće uopće doći na vjenčanje, a to im je rekao upravo on. Želi se maknuti iz fokusa javnosti zbog nedavnih optužbi, a izjavio je i kako je prije nekoliko dana doživio srčani udar. Da bi stvari bile još gore, popriličan broj njezine obitelji stigao je u London ovog tjedna, iako navodno nisu bili uopće pozvani na vjenčanje.

I tako se Kensingtonska palača, usred planiranja vjenčanja godine, našla usred skandala, pa umjesto moderne bajke, vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle sve više nalikuje na sapunicu, piše Gloria.hr.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *