Osumnjičeni za dvostruko ubojstvo predan u nadležnost Tužiteljstva

Ivica Antunović (45) predan je u nadležnost Tužiteljstva Tuzlanske županije.

On je, nakon što je u ponedjeljak u zaseoku Gornji Petrovići kod Živinica, počinio dvostruko ubojstvo, bio smješten na Kliniku za psihijatriju UKC-a Tuzla. Podsjećamo, Antunović je kako se sumnja u ponedjeljak popodne na putu ispred svoje kuće ubio rođaka Iliju Antunovića (55). Nakon toga je otišao preko ceste, u kuću susjede Mare Tadić (72) te i nju usmrtio na isti način. Nakon ubojstva krio se u obližnjoj šumi gdje ga je policija i pronašla u utorak oko 1.30 sati.

– Postupajući tužitelj će donijeti naredbu o pokretanju istrage protiv Ivice Antunovića te će on biti ispitan. Nakon toga za njega će biti zatražen pritvor. Tijekom istrage bit će zatraženo vještačenje vještaka neuropsihijatrije, kazao je za Faktor Admir Arnautović, glasnogovornik Tužiteljstva.

Osumnjičeni za dvostruko ubojstvo na Klinici za neuropsihijatriju je inicijalno pregledan i dana je suglasnost da bude predan Tužiteljstvu. Isti je ranije, u nekoliko navrata smještan na Kliniku za neuropsihijatriju, posljednji put u kolovozu ove godine. Njegovoj hospitalizaciji je prethodio incident u kojem je svom ocu odgrizao prst. Svi u selu znali su da ima psihičkih problema, mještane je često napadao i bacao kamenje na kuće. Mnogo puta zvali su policiju i Centar za socijalni rad, ali tragedija u ovom selu kod Živinica nije spriječena.

 

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *