Osumnjičeni pušten na slobodu, Puce još na liječenju u bolnici

MOSTAR – Mostarski policajac Nini Pehar (30) koji je 10. lipnja uhićen zbog ranjavanja boksera Žanela Puce (32) u Mostaru pušten je na slobodu nakon što je mjesec dana proveo u pritvoru.

Kako je za Faktor potvrdila postupajuća županijska tužiteljica u ovom postupku Štefica Lakičević, Općinski sud u Mostaru je odbio prijedlog za produženje pritvora za osumnjičenog Pehara.

– Općinski sud u Mostaru, odlučujući po prijedlogu Tužiteljstva za produženje pritvora osumnjičenom Niniju Peharu, donio je odluku da se odbija prijedlog Županijskog tužiteljstva za produženje pritvora,  kazala je Lakičević. Dodala je da je Tužiteljstvo u zakonskom roku uložilo žalbu. Teško ozlijeđeni Puce, podsjećamo, pronađen je u svom automobilu u mostarskom naselju Balinovac.

Slučaj su policiji prijavili prolaznici, a dolaskom na mjesto događaja policijska patrola zatekla ga je u vozilu Mini Coupe s vidnim povredama na tijelu, posebno u predjelu nogu, nakon čega je odmah prevezen na CUM Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Puce je i danas na liječenju u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar. U telefonskom razgovoru za Dnevni list, rekao je kako ne može vjerovati da je osumnjičeni već nakon mjesec dana provedenih u pritvoru, pušten na slobodu.

– I dan danas se nalazim u bolnici i čeka me duži period do potpunog oporavka. Čeka me još nekoliko operativnih zahvata. Ne mogu vjerovati da je osoba koja mi je ovo napravila, već na slobodi. Kakva se poruka šalje, kada te policajac iz pištolja nekoliko puta upuca i poslije mjesec dana brani se sa slobode, kaže Puce. Dodao je kako je to veliki propust pravosuđa.

2 thoughts on “Osumnjičeni pušten na slobodu, Puce još na liječenju u bolnici

 • srpanj 12, 2018 at 9:35 pm
  Permalink

  jest aliti sminkeru stasi radio stote upupa balavce.

  Reply
 • srpanj 15, 2018 at 11:54 pm
  Permalink

  A tako to biva , nekom oborci nekom opanci . Sad će Nini biti mangup po gradu . Užas 🙂

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *