Organizatori osmislili tri aranžmana za posjetitelje Mostar Summer Festa

Organizatori Mostar Summer Festa, čije će se ovogodišnje izdanje održati u industrijskoj zoni Mostara 29. i 30. lipnja, osmislili su tri vikend paketa za posjetitelje.

Svaki od tih paketa uključuje dva noćenja u hostelu u Mostaru, festivalsku ulaznicu, kao i besplatan prijevoz do mjesta održavanja Festivala i natrag, kao i razgledavanje znamenitosti grada uz kvalificiranog vodiča.

Uz osnovni paket, moguće je odabrati i opciju koja uz sve navedeno, uključuje i organizirani prijevoz do Mostara i to iz sljedećih gradova Tuzla-Sarajevo-Konjic-Mostar, zatim Banja Luka-Jajce-Bugojno-Mostar, Split-Makarska-Vrgorac-Mostar te Dubrovnik-Trebinje-Mostar.

“Naša nit vodilja je ljudima pored sjajnog glazbenog iskustva pružiti i sasvim novi, uzbudljiv doživljaj Hercegovine koja, složit ćete se, u ljetnom vremenu ima neodoljiv šarm. Stoga smo osmislili tri različita vikend aranžmana koji će zasigurno ostaviti sjajne uspomene na Festival, Hercegovinu i Mostar”, pojašnjavaju svoju ideju iz organizacijskog tima.

Najzvučnija imena koja će nastupiti na ovogodišnjem Mostar Summer Festu su Prljavo kazalište, TRAM 11, Letu štuke, Let 3 i Helem Nejse.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *