OPLJAČKAN BLAGAJNIK Novac ponio u banku i ostao bez 53000 maraka

Kako bi sačuvao novac, blagajnik je pružio otpor, ali ga je napadač udario laktom u grudni koš i oborio ga na pod

PRIJEDOR – Dva napadača su u neposrednoj blizini glavne pošte u Prijedoru napali blagajnika i ukrali mu 53.000 maraka, priopćeno je iz prijedorske Policijske uprave.

– Očevidom je utvrđeno da je nepoznata osoba, nakon što je prišla oštećenom, uz upotrebu fizičke sile od njega otuđila novac, a zatim se udaljila sa drugom nepoznatom osobom koja se nalazila na motociklu, navedeno je u priopćenju prijedorske Policijske uprave.

O navedenom je upoznat dežurni tužitelj prijedorskog Okružnog tužiteljstva, uz čiju suglasnost pripadnici Policijske uprave, poduzimaju operativne i istražne mjere i radnje radi pronalaska počinitelja i rasvjetljavanja kaznenog djela razbojništvo.

Povodom ovog događaja oglasilo se i poduzeće “Pošte Srpske” koje je u priopćenju navelo detalje napada koji se dogodio u ponedjeljak, nešto prije 17 sati.

– U namjeri da preda utržak u banku, blagajnik je na samo nekoliko metara od `Pošte`, u tome spriječen od napadača koji je na glavi imao kacigu sa zatamnjenim vizirom, priopćeno je iz “Pošta Srpske”.

Kako bi sačuvao novac, blagajnik je pružio otpor, ali ga je napadač udario laktom u grudni koš i oborio ga na pod. U priopćenju je navedeno da je napadač, nakon što ga je savladao, blagajniku oteo novac iz ruku i pobjegao sa lica mjesta sa suučesnikom koji ga je čekao na plavom skuteru, bez registracijskih oznaka.

– Blagajnik je prilikom napada zadobio lakše tjelesne ozljede, nakon čega je službom prijedorske Hitne pomoći odvezen u Dom zdravlja, gdje mu je ukazana liječnička pomoć, priopćeno je iz “Pošta Srpske”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *