Johnny Depp optužuje bivšu ženu za agresivnost i nasilje, kaže da je ona njega tukla

Glumac Johnny Depp opet ide na sud, ovaj put s britanskim novinama The Sun. Tuži ih jer su ga u članku nazvali “zlostavljačem žena” i kritizirali njegov angažman u filmu “Fantastične zvijeri”.

U toj tužbi Deppovi odvjetnici navode kako nije istina da je zlostavljač te da optužbe njegove bivše supruge Amber Heard da ju je napao nisu točne. Štoviše, kaže da je na njega fizički napala.

Podsjetimo, u procesu razvoda Heard je optužila Deppa da joj je bacio mobitel u lice u tijeku jedne svađe.

“Policajci koji su došli na mjesto incidenta nisu vidjeli nikakve modrice na njoj, a kad su je pitali što se dogodilo, ona je odgovorila: ‘Ništa.’ Iako je u telefon vikala: ‘Prestani me tući, Johnny’, kad je osiguranje došlo u sobu, vidjeli su da ju optuženi ne tuče i da stoje na drugim stranama sobe”, piše u novoj tužbi. Te tvrdnje Heard i njezini odvjetnici demantiraju.

No, Depp ide dalje i optužuje bivšu da je ona njega fizički napala.

“Stigao je na njezinu rođendansku zabavu s dva sata zakašnjenja. Kad su došli kući ona ga je počela kritizirati. On nije bio pod utjecajem alkohola ili droge, dok je ona pila cijelu večer. Postala je agresivna i nasilna i dva puta ga je ošamarila. Kako bi se obranio, uhvatio ju je za ruke i bacio na krevet te je obavijestio da odlazi, a da ga ona ne bi trebala slijediti”, stoji u sudskim dokumentima.

Johnny i Amber upoznali su se na snimanju filma 2011. godine, vjenčali su se 2015., a zahtjev za razvod ona je podnijela u svibnju 2016. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *