Odlučio je otići sa samo 28 godina

Glazbenim se krugovima u četvrtak kasno navečer proširila tužna vijest – preminuo je kalvijaturist Kojota, 28-godišnji Dan Divjak

U dobi od samo 28 godina, mladi talentirani glazbenik Dan Divjak oduzeo si je život. Brojni kolege i prijatelji još ne vjeruju u stravičnu vijest, a mnogi nisu ni znali da je duže vrijeme bolovao od depresije. Iako se prošle godine oženio za modnu blogericu Barbaru Repe, težak životni period koji ga je pratio nije uspjela spasiti ni ljubav.

‘Dragi svi koji ste voljeli našeg Dana, jučer se Dan objesio na svojoj terasi. Početkom 8. mjeseca bio je na liječenju u Vrapču. Noći i dio dana je provodio s nama i sve je izgledalo ok. Jučer sam ga trebala voziti na kontrolni pregled u Vrapče, a umjesto toga našla sam svoje dijete onako kako niti jedan roditelj ne bi trebao’, objasnila je na Facebooku Ines Delač.

U šoku je i njegov blizak prijatelj, gitarist Kojota Davor Viduka ‘Ma ne mogu ni izgovoriti što je bilo. Ovo ljeto prvo Kosta pa Sinke pa dvoje predivnih ljudi iz benda Buš i sad Dan. Ne mogu ja to više. Uopće ne mogu objasniti koliko sam tužan. Čujem se sa Bobom i toliko plaće da mi se srce slomilo’, napisao je Viduka koji se prije samo dva mjeseca suočio s viješću da je preminuo  prvi frontmen Kojota, Robert Bušić Buš.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!