Nokautirao ga, a onda divljački skočio na njega (VIDEO)

U borbu je ušao kao favorit i to je jako brzo opravdao tako da je svog sunarodnjaka nokautirao za svega 32 sekunde ovog dvoboja. I umjesto da slavi pobjedu, on je išao ‘zakucati’ onesviještenog protivnika Amaterski MMA borac Austin Batra propisno se osramotio i zaradio potpuno zasluženu diskvalifikaciju nakon nevjerojatnog poteza u borbi u kanadskom Coquitlamu u organizaciji promocije Battlefield Fight League.

Kanađanin je u svoja prva četiri amaterska meča imao skor 4-0 i pred njim je prema mnogim stručnjacima svijetla budućnost u profesionalnom sportu. No potezom na BFL 57 bacio je mrlju na svoje ime već na početku karijere.

Pogledajte ovdje: VIDEO

Batra je svoj peti amaterski meč imao protiv puno iskusnijeg kolege Perryja Hayera (5-7 kao amater). U borbu je ušao kao favorit i to je jako brzo opravdao tako da je svog sunarodnjaka nokautirao za svega 32 sekunde ovog dvoboja. I umjesto da u tim trenucima uživa u svom trijumfu, Batra odlučuje divljački preko suca skočiti i s obje ruke još jednom ‘zakucati’ onesviještenog protivnika’, piše Fight Site. Nakon ove sramote njegova organizacija ga je diskvalificirala i pitanje je kada će ponovno dobiti pravu priliku, a nokautirani je Hayer time postao BFL-ov amaterski prvak velter kategorije.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *