”Neka Plenković na 5 jezika kaže kako se kaže ‘pljačka’!”

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u izjavi novinarima prozvao je Vladu zbog afere Agrokor. Dotaknuo se i prijeteće blokade računa SDP-a.

Na pitanje kojim mehanizmima misli spriječiti blokadu računa SDP-a, zadnji rok je petak, Bernardić je kazao: “Bez obzira na sve koji SDP-u žele nanijeti štetu i koji spiniraju, riješit ću i taj problem. Bez brige, SDP neće završiti u blokadi, riješit ću i taj problem, SDP raste i nastavit će rasti”, prenosi N1 Hrvatska.

Bernardić nije odgovorio na novinarsko pitanje zašto kolegama iz stranke nije kazao za ovrhu.

Podsjetimo, sudskom odlukom SDP morao podmiriti troškove Televiziji Sljeme zbog predizborne kampanje Milana Bandića iz 2009. u iznosu od 4,3 milijuna kuna, što se u međuvremenu s kamatama i sudskim troškovima udvostručilo. Iz SDP-a su ranije najsvili da će u zakonom predviđenom roku, pred Vrhovnim sudom pokrenuti postupak revizije presude.

“Važno je da razgovaramo o Agrokoru. Dakle, jučer smo čuli kako Plenković govori na pet jezika. Neka Plenković na pet jezika kaže kako se kaže pljačka. A vas pitam da pitate 27.000 zaposlenika Agrokora – koji ne mogu cijeli život zaraditi koliko Ramljakovi savjetnici zarade za mjesec dana – pitajte njih kako se osjećaju”, rekao je Bernardić.

“Nema skrivanja. Plenković jednako Ramljak. Ode li Ramljak odlazi i Plenković, ode li Plenković odlazi i Ramljak”, dodao je.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *