Napadač na Borjanu Krišto pušten iz pritvora

Franjo Krišto (26) iz Livna, koji je u ponedjeljak napao Borjanu Krišto, zamjenicu predsjedavajućeg Zastupničkog doma PS BiH i zamjenicu predsjednika HDZ-a BiH, pušten je iz zatvora uz mjere zabrane.

Kako je potvrđeno iz Tužiteljstva HBŽ-a Franji Krišti je izrečena mjera zabrane napuštanja boravišta, putovanja te kontaktiranje na bilo koji način s Borjanom Krišto.

Izrečene mjere zabrane će, kao navode iz Tužiteljstva, trajati dok za tim postoji potreba, a ako imenovani prekrši izrečene mjere, može mu se odrediti daljnja mjera pritvora.

Službenici Policijske stanice Livno u ponedjeljak su oko 17:25 sati intervenirali na dojavu da je nepoznata osoba došla pred dvorište porodične kuće u ulici Zgona u Livnu te, uz psovke i vrijeđanje, kamenjem napala B.K. koja se nalazila u dvorištu.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su pripadnici PU Livno i tom prilikom u dvorištu porodične kuće pronašli dva manja kamena, te dva kamena izvan dvorišta.

Operativnim radom na terenu pronađen je F.K., rođen 1991 godine u Livnu, te je uhićen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanje sigurnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *