Na prozivci tri nova igrača

Veznjak Zvonko Pamić je zadnji potpisao, prethodno njemu to su učinili 20-godišnji veznjak Mato Stanić i 21-godišnji napadač Borna Petrović

Širokobriježani su u pripreme ušli službeno pojačani s nekoliko novih igrača. Zadnji je potpisao Zvonko Pamić.

– Nogometni klub Široki Brijeg i igrač Zvonko Pamić postigli su dogovor i ovaj 27-godišnji vezni igrač priključio se Plavo-bijelima, poručili su s Pecare.

Pamić je rođen u Puli, a karijeru je započeo u Žminju odakle je prešao u Rijeku. Iz Rijeke je ostvario transfer u njemačku Bundesligu u Bayer Leverkusen iz kojeg je išao na posudbe u Duisburg i Freiburg. U sezoni 2014/15. prešao je u zagrebački Dinamo odakle je kao posuđen igrač nastupao za Istru i Lokomotivu. Na početku ove sezone prešao je u crnogorski Titograd, a danas je nakon dogovora i potpisa postao član Širokog Brijega. Osim Pamića novi igrači na Pecari su 20-godišnji veznjak Mato Stanić i 21-godišnji napadač Borna Petrović. I Stanić i Petrović u Široki Brijeg stižu na posudbu do kraja sezone. Stanić je izdanak Škole nogometa Široki Brijeg koji je ostvario transfer u zagrebački Dinamo gdje je nastupao u omladinskim kategorijama ovog kluba te za drugu momčad Dinama. Petrović je mladi napadač koji je ponikao u Lokomotivi odakle je prešao u Lučko, a kasnije u Dinamo. Posljednji klub bio mu je NK Rudeš.
Njih trojica i ostatak kadra, ukupno 31 igrač, jučer su na snijegom prekrivenom travnjaku klupskog kampa Musa-Karačić odradili prvi zajednički trening godine, s kojeg je najavljeno izostao šef struke Goce Sedloski. S. N.

Popis s prozivke

Vratari: Luka Bilobrk, Martin Zlomislić i Matej Perković; Obrana: Josip Barišić, Josip Kvesić, Dino Ćorić, Bernardo Matić, Stipo Marković, Toni Nikić, Marko Perković, Dominik Kovačić, Ante Hrkać i Branimir Vištica; Vezni red: Luka Begonja, Mateo Marić, Josip Ćorluka, Danijel Kožul, Eliomar Correia Silva, Tomislav Turčin, Marin Popović, Luka Knežević, Domagoj Marušić, Mario Babić, Zvonimir Vukoja, Petar Franjić, Ivan Enin i Mato Stanić; Napad: Dražen Bagarić, Stipe Jurić, Zvonko Pamić i Borna Petrović.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *