Mostarci oduševljavaju žiri u show-u ‘Nikad nije kasno’ (VIDEO)

Osamdesetogodišnji natjecatelj showa “Nikad nije kasno” Krešimir Šunjić iz Mostara fascinirao je sve svojim humorom u drugom krugu natjecatelja veterana. Ovaj pjevač iz Mostara zadivio je Žiku Jakšića i žiri svojim optimizmom i pogledom na život.

“Hvala vam što ste Vašim duhom oplemenili našu emisiju”, rekao je Žika Jakšić.

U natjecateljskom dijelu predstavio se pjesmom “La Paloma”, dok je u revijalnom dijelu otpjevao numeru “Žute dunje”, tijekom koje su mu se Semir Cerić – Koke i Romana pridružili.

Tijekom izvođenja numere ‘Žute dunje’, Koke je svoju naklonost i poštovanje prema Krešimiru izrazio kleknuvši pred njega. Na ovaj čin ni publika nije ostala ravnodušna.

Krešimir Šunjić rođen je 1939. godine u Mostaru. Muzikom se počeo baviti još kao mladić, a nastupao je uglavnom na igrankama za mlade.

Nakon vojske 1961. godine počeo je ozbiljnije rad na muzičkom planu te je postao član zagrebačke estrade. Nastupao je po barovima i hotelima širom bivše Jugoslavije, a gostovao je i po svjetskim metropolama Europe, Amerike, Australije i Kanade.

Svira gitaru, ali ima i veoma neobičan talant a to je da stvara magičnu melodiju i to svirajući noktima po zubima.

Inače, žiri i publiku u ovom televizijskom showu oduševljava još jedan Mostarac. Romeo Nikolić, pjevač sjajnog glasa i emocija, svojim glasom i emocijama uvijek rasplače žiri i publiku.

Između ostalih, Romeo je u jednoj od prošlih emisija uspio rasplakati čak i Nedu Ukraden  i to izvodeći pjesmu Kemala Montena “Jedne noći u decembru“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *