Mostarci obavili posljednje pripreme za UEFA futsal kup

Igrači Mostar Stari grad Staklorada vrše posljednje pripreme za turnir glavne runde natjecanja UEFA futsal kupa, koji će se od 10. do 15. listopada održati u rumunjskom gradu Deva.

Pored Deva, protivnik će im biti Araz Naxçivan iz Azerbejdžana i St Andrews s Malte, a pobjednik skupine plasirat će se u elitnu rundu natjecanja.

U 2016. i 2017. godini Mostar Stari grad Staklorad zna samo za uspjeh i kao rezultat toga došla je dupla kruna u našoj zemlji, a potom i odlične igre u Europi.

Velike zasluga za uspjehe pripadaju i kondicijskom treneru Davoru Grabovcu, koji je povremeno dio stručnog štaba skoro dvije godine. U ponedjeljak Mostarci putuju u Rumunjsku, a dio priprema pred važne mečeve proveli su na Vlašiću u hotelu “Sunce”.

– Odradili smo jedan mikrociklus na Vlašiću, gdje smo imali stvarno odlične uvjete za treniranje. Ekipa je vrhunski reagirala i mislim da smo na Vlašiću napravili dobar posao. Iskreno se nadamo i vjerujemo da ćemo sa dobrim rezultatima nastaviti i u Rumunjskoj. Nadamo se također novom povijesnom  uspjehu i prolasku u nastavak natjecanja. Imamo vrhunsku ekipu, sastavljenu od profesionalaca i mi smo svi kao jedna porodica – kazao je Davor Grabovac, odlični fitness i kondicijski trener koji radi s brojnim nogometašima i tenisačima poput Ivana Crnova, Josipa Sutona…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *