MOSTAR: Opljačkali butik pa se nakon potjere skrivali u šumi

U utorak oko 11.20 sati Policijska uprava Mostar je obaviještena da su četiri nepoznate osobe iz objekta ‘Extra sport’, u blizini Bafo naselja, ukrali znatnu količinu odjeće i udaljili se sa lica mjesta vozilom Opel Astra.

Odmah su o svemu upoznate policijske patrole na terenu nakon čega je patrola policije Policijske postaje Mostar Sjever uočila spomenuto vozilo. Putem zvučnih i svjetlosnih signala, patrola policije je pokušala zaustaviti navedeno vozilo, međutim ono se nije zaustavilo već se velikom brzinom, uz pretjecanje kolone vozila, nastavilo kretati u smjeru mjesta Bijela i dalje prema Konjicu.

Tu su se izvršitelji ovog kaznenog djela zaustavili i pobjegli u šumu. Pripadnici Policijske uprave Konjic su izvršili blokadu navedenog području te su vrlo brzo pronašli i lišili slobode dvije osobe: K. S. (1996.) i A. B. (1994.) obje iz Sarajeva. Kod jedne osobe je, tom prilikom, pronađen smotuljak zeljaste tvari koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Ubrzo nakon toga, pripadnici policije su pronašli i ostale dvije osobe, a radi se o R. E. (1988.) i S. N. (1996.), također iz Sarajeva. Isti su lišeni slobode i predani policijskim službenicima PU Mostar na krim obradu. O svemu je upoznat i dežurni županijski tužitelj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *