Mostar: Na zgarištu jučerašnjeg požara pronađen leš! (FOTO)

MOSTAR-  Na zgarištu zgrade poduzeća “Slavonija Di” u mostarskom naselju Rudnik, koje je jučer u potpunosti izgorjelo, danas je otkriveno mrtvo tijelo.

Za sada nema informacija o identitetu stradale osobe, niti o uzrocima smrti. Tijelo je iznešeno s mjesta na kojem je nađeno i u tijeku je istraga. 

 

 

Kako Dnevni list neslužbeno doznaje, pretpostavlja se da je stradala osoba romske nacionalnosti, a trenutno se traga za još jednom osobom za koju se pretpostavlja da se nalazila jučer u društvu stradalog čovjeka.

Neslužbeno doznajemo da je jučernjim popodnevnim satima prijavljen nestanak dvije osobe u blizini lokacije zahvaćene požarom. 

Jedna osoba od te dvije pronađena je mrtva, a o drugoj za sada još uvijek nema službenih informacija

Treći požar

Podsjećamo, ovo je treći veliki požar na području Mostara u kratkom vremenskom periodu.

Nakon nedavnog požara u mostarskom „Bingu“, iza kojeg je ostalo samo zgarište, samo noć ranije, u noći sa petka subotu izgorjelo je i skladište ALBE BH u prigradskom naselju Rodoč.

Kao uzrok požara u „Bingu“ nakon provedene istrage naveden je neispravan produžni kabl, dok rezultate istrage o zadnja dva požara očekujemo idućih dana.

Građani ljuti

U poslovnom objektu “Slavonija Di” u mostarskom naselju Rudnik prije rata je bio smješten salon namještaja, a posljednjih najmanje 15-ak godina je napušten i nalazio se u devastiranom stanju. Građani koji žive u blizini ovog objekta jučer su bili uvjereni da je uzrok požara prouzročen ljudskom rukom, a posebno primjetno je bilo ogorčenje na neodržavanje okoline ovog objekta. Kako kažu, sami objekt bio je zarastao u šiblje, grmlje i draču i samo pukom srećom i brzom intervencijom vatrogasaca i građana plamena buktinja se nije proširila i na njihove obiteljske kuće, što bi ostavilo nesagledive posljedice.

– Vatra nam je skoro zahvatila kuće. Gasili smo požar zajedno s vatrogascima, sjekli smo drveća da nam ne bi zapaljene grane pale na krovove. Ovo je katastrofa, čitavo naselje je bilo u opasnosti, kazao nam je jedan od stanara čija je kuća bila direktno ugrožena vatrenom stihijom.

FOTO: Dnevni list

Uskoro opširnije….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!