Milena Ivanović: Oliver nikada nije imao direktnu prijetnju

Supruga ubijenog lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Milena Popović Ivanović, izjavila je da njezin suprug prije ubojstva nikada nije dobio direktnu prijetnju niti je smatrao da je ugrožen.

Ona je demantirala navode pojedinih medija da je Ivanović dao imena ljudi koji su ugrožavali njegovu sigurnost predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, prenosi Beta.

-Oni su pričali o svim temama ali se Oliver ni u jednom trenutku nije osjetio nesiguran. Oliver je u vreme predizborne kampanje govorio da uvjeti u kojima se ona odvija, nisu dobri. Radio je na tome da izbori koji se održavaju na Kosovu budu demokratski i govorio je o sigurnosnoj situaciju u čitavom tom kontekstu – kazala je Milena Popović Ivanović.

Ona je dodala da neće sudjelovati ni na kakvim skupovima povodom godišnjice ubosjtva Olivera Ivanovića, 16. siječnja, kao i da neće organizirati političko-građanski skup tim povodom.

Oliver Ivanović ubijen je 16. siječnja prošle godine, s više hitaca u leđa, dok je ulazio u stranačke prostorije u Kosovskoj Mitrovici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *