Meghan Markle uživa u braku

Meghan Markle, novopečena supruga princa Harryja koja iza sebe već ima jedan propali brak s američkim producentom, ovoga puta zaista je istinski sretna što je pronašla pravog muškarca. Vojvotkinja ne krije koliko joj godi bračni život u kraljevstvu, piše Tportal.hr.

Prvi brak joj je možda propao, no Meghan Markle s novim je suprugom sretnija no ikada i to ne krije. Vojvotkinja je tijekom svog posebnog posjeta gradu na sjeveru Engleske, Cheshireu, u koji je stigla kraljevskim vlakom s kraljicom Elizabetom II, po prvi puta progovorila o bračnom životu.

Iako je pred oltar stala tek prije mjesec dana, Meghan je sigurna da je ovoga puta pronašla muškarca koji je razumije i beskrajno voli.

S jednom od posjetiteljica iz publike, 36-godišnja Meghan je razmijenila nekoliko rečenica. Gospođa koja se kasnije medijima pohvalila o čemu su razgovarale, upitala je Meghan kako joj se sviđa njezin novi život.

‘Divno je, zbilja uživam u svemu’, kazala je lijepa Amerikanka s velikim osmijehom na licu, a ista gospođa rekla joj je da pozdravi Harryja i da pazi na njega.

‘Hoću. Vaše riječi nam puno znače. On je najbolji suprug na svijetu’, kazala je pri odlasku vojvotkinja od Sussexa koju Britanci već obožavaju.

Narod je oduševljen njezinom pojavom još od studenog prošle godine kada se iz Toronta preselila u London i objavila zaruke s princom Harryjem.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *