Meghan Markle otkrila kako je svoj vjenčani veo posvetila prvom spoju s princem Harryjem

Lijepa vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle otkrila je kako je svoj pet metara dugački vjenčani veo posvetila prvom spoju s princem Harryjem, a posvećeni detalj je komadić plave tkanine ušiven u veo.

‘Ovdje negdje krije se komadić plave tkanine koji je ušiven u veo – to je moje nešto plavo’, rekla je Meghan, pokazujući veo pred kamerama i, sramežljivo dodajući: ‘To je tkanina s moje haljine koju sam nosila na našem prvom spoju.’

Naravno, veo je imao još jedno posebno značenje – posvećen je zemljama članicama Commonwealtha, imao je satensku krunu i napravljen je od ručno izvezenih cvjetova koji su predstavljali 53 članice Commonwealtha.

‘Harry je bio oduševljen kada je saznao da planiram ovo za naš veliki dan. Mislim da su i ostali članovi obitelji imali sličnu reakciju te su cijenili to što razumijemo koliko je to nama važno i koliko je važna uloga koju imamo, kao i nastavak suradnje sa zemljama članicama Commonwealtha’, rekla je Meghan te će od sada pomagati princu Harryju, novoimenovanom predsjedniku Commonwealtha.

Dizajnerica Givenchyja Clare Waight Keller ranije je rekla za People kako je dobila ideju nakon nekoliko razgovora koje je vodila s Meghan o tome koju ‘priču’ želi ispričati na svoj veliki dan.

‘Razgovarale smo dosta i došla sam na ideju da predstavimo zemlje članice kroz floru i faunu’, rekla je dizajnerica, dodajući kako se ideja objema svidjela. ‘Na taj način su sve do jedna zemlja članica koračale s njom do oltara. Bio je to uistinu poetičan trenutak’, rekla je Waight Keller.

Dokumentarac će govoriti o kraljici Elizabeti II i Commonwealthu, a prikazivat će se neposredno prije Harryjevog i Meghaninog službenog posjeta Australiji, Novom Zelandu, Fidžiju i Tongi.

One thought on “Meghan Markle otkrila kako je svoj vjenčani veo posvetila prvom spoju s princem Harryjem

  • rujan 24, 2018 at 6:25 pm
    Permalink

    Ja sam svoje prve usrane gace posvetio princu harij i njegovoj zeni! Hvala dnevi list za ovako glupu “vijest”!

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *