Marić: Hvatamo konce za novi stil igre

Hrvatska muška rukometna reprezentacija pod vodstvom izbornika Line Červara okupila se u Zagrebu otkud je krenula put Poreča gdje će trenirati sve do 22. lipnja.

Uz standardne igrače, Červar je ponovno dao priliku novim licima u reprezentaciji kako bi imao što širu bazu igrača pred finalne pripreme za Europsko prvenstvo 2018. Na pripremama su igrači Izviđača Matej Hrstić i David Mandić uz sugrađanina Željka Musu kao i Mostarce Igora Karačića i Marina Marića koji se oporavio poslije ozljede stopala.

– Imao sam baš peh, dogodila se nesreća, ali izvukao sam neke pouke i idemo dalje. Sad nemam nikakvih velikih problema. Ova dva mjeseca sam odradio odlično. Vratio sam se koliko – toliko fizički u formu, kaže Marić koji se tako okrenuo pripremi s reprezentacijom:

– Pokušat ćemo izvući maksimalno što možemo što se tiče rukometa i fizičke spreme. Nemam problema kao drugi igrači koji su igrali na Olimpijskim igrama, naime, ja sam imao odmor tako da je ovo za mene dosta psihološki pozitivno i probat ću dati sve od sebe da to korektno odradimo. Svaki put dolaze novi igrači, to je sasvim normalno. Zato i služe ove pripreme da se uigramo i upoznamo. Naravno, ovo je tek drugo okupljanje i sve je novo za nas. Hvatamo konce za novi stil i ritam koji će nam odgovarati i dovesti nas do dobrog rezultata. Er.B.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!