Magdalena Štimac iz “Život na vagi” se zaručila za dečka Matu

Gospićanka Magdalena Štimac (23) u show ‘Život je na vagi’ prijavila se jer je htjela promijeniti stil života i podići samopouzdanje koje joj je, kako je rekla, bilo na nuli. U natjecanje je ušla sa 109 kilograma, a danas ima 30-ak manje. Simpatičnoj Ličanki, počele su pristizati ponude za vezu, a ona je rekla kako je njezina jedina ljubav dugogodišnji dečko Mate Orešković. On ju je podržavao dok je bila u showu, a sada se oboje bodre u borbi s kilogramima.

Magdalena se danas pohvalila kako ju je Mate zaručio, a fotografiju prstena odmah je objavila. 

– Stigao mi je Sveti Nikola – našalila se sretna Gospićanka. Nije se ni najmanje dvojila kada ju je dečko zaprosio.

– Nakon izlaska iz showa dobivam dosta poruka od dečki. Zovu me na kave i imaju razne ulete, ali to me previše ne zanima jer sam u sretnoj vezi s muškarcem koji me volio i sa 113 kilograma. Smatram da niti jedan dečko nije vrijedan toga da raskinem vezu s muškarcem koji me volio i vjerovao u mene kad ni ja sama nisam vjerovala u sebe – rekla je.

Magdalena je inače blogerica, a velika joj je strast kozmetika.

– Ne želim pomoći samo sebi u mršavljenju nego i svojim roditeljima i dečku jer i oni imaju problema s kilogramima – rekla je nedavno. U showu je ostala zapamćena kao vrlo druželjubiva i simpatična djevojka uvijek spremna na dobru zabavu, a s mnogim kandidatima ostala je prijateljica i nakon ‘Života na vagi’.

– Ostala sam u dobrim odnosima gotovo sa svim kandidatima, s nikim nisam imala nikakvih konflikta niti za vrijeme, a niti nakon showa, ali ipak sam najbolja s Martom, Filomenom i Keti, s njima se čujem svakodnevno – otkriva.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *