Lokmić-Misirača: Sa mnom nitko ne upravlja

Nakon gostovanja suca Suda BiH Branka Perića na N1, kojom je prilikom izjavio da pojedini centri moći upravljaju Sudom, Tužiteljstvom i Visokim sudbenim i tužiteljskim vijećem (VSTV) BiH te da ta institucija nije učinila dovoljno u predmetu ‘Dragičević’, Jadranka Lokmić-Misirača, potpredsjednica VSTV-a BiH, pozvala je suca Perića da objavi imena ljudi koji navodno upravljaju pravosuđem. Osobito je istaknula da s njom nitko ne upravlja.

“Gledala sam istup Perića te ga pozivam da dâ imena tih centara moći i imena onih u pravosuđu kojima ti centri moći upravljaju. Ja se ne bih suglasila da oni upravljaju cijelim pravosuđem, a ne bih rekla da upravljaju i dijelom pravosuđa. Ja bih mogla sada svašta reći, kao što je to rekao Branko Perić, ali zaista ne želim to komentirati“, navela je za N1 Lokmić-Misirača.

U osvrtu na predmet ‘Dragičević’ i istragu ubojstava dva sarajevska policajaca, kazala je da je Vijeće ono što je moglo i uradilo. “Ne može član VSTV-a komentirati predmet koji je pred sudom. To se može protumačiti kao pritisak na sud. Da bih išta komentirala, moram pročitati predmet. Uvjerena sam da moje kolege rade zakonito. Svuda u svijetu postoji niz takvih kaznenih djela gdje se vrlo teško otrkijr počinitelje. Uvjerena sam da kolege iz Županijskog tužiteljstva čine sve da pronađu ubojice policajaca“, istaknula je potpredsjednica VSTV-a BiH Jadranka Lokmić-Misirača u odgovoru na upit N1 za komentar.

One thought on “Lokmić-Misirača: Sa mnom nitko ne upravlja

  • studeni 14, 2018 at 10:37 am
    Permalink

    Upravlja, gospoja. Itekako upravlaju!

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *