LJUBUŠKI: Kadeti Širokog Brijega najbolji, domaćinima treće mjesto (FOTO)

Na gradskom stadionu Babovac u Ljubuškom jučer je odigran  14. memorijalni turnir „Herceg Bosna 2017.“  za mlađe kadete na razini Zapadnohercegovačke županije.

Na turniru su sudjelovale ekipe iz Gruda, Ljubuškog, Posušja i Širokog Brijega, a najuspješniji su bili mladi Širokobriježani. Oni su u poluzavršnom susretu snage odmjerili s Ljubušacima pobjedivši ih s 2:0, dok su Gruđani bili bolji od Posušja s rezultatom 2:1.

U borbi za treće mjesto Ljubuški i Posušje su odigrali 2:0, a susret za prvaka turnira između Širokog Brijega i Gruda završio je bez pogodaka. Pristupilo se potom izvođenju jedanaesteraca te su Širokobriježani slavili pobjedu – 3:2.

Po završetku turnira dodijeljeni su pokali najboljim pojedincima i ekipama turnira. Tako je  za najboljeg golmana turnira proglašen Ivan Primorac (Široki Brijeg), najbolji strijelac je Ivan Kraljević (Široki Brijeg), dok je najboljim igračem proglašen  Lovro Tomas (Grude).

Ovaj turnir je ukazao na potrebu da se sport treba podržavati konkretnim djelovanjem lokalne zajednice i pojedinaca, a sve u cilju ulaganja u budućnost djece i njihovih sportskih aktivnosti.

A. Marinović Musa

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *