LAŽ ILI ISTINA: Zdravko Mamić pobjegao iz BiH!?

Portal Dnevnik.ba objavio je da je Zdravko Mamić pobjegao iz BiH u Ujedinjene Arapske Emirate. Pozivali su se na izvor blizak obitelji. Po njega je, kako pišu, došao brat Zoran, prenosi index.hr.

Istu informaciju na svom je Twitteru objavio novinar N1 Hrvoje Krešić.

“Neslužbeno: Zdravko Mamić više nije u BiH, najvjerojatnije je danas sa mostarske zračne luke poletio za Ujedinjene Arapske Emirate”, napisao je Krešić.

Uskoro su brojni mediji u regiji prenijeli tu vijest. Kontaktirali smo odvjetnika braće Mamić Veljka Miljevića, no on nam nije mogao potvrditi ovu informaciju. Pokušali smo doći i do Zdravka Mamića, ali bio nam je nedostupan.

No, kako piše Dnevni Avaz, Mamić je demantirao da je napustio BiH.

“Nije to točno, evo me u Međugorju, nigdje nisam pobjegao. Točno je samo da je moj brat Zoran bio kod mene u posjeti i vratio se u Emirate, gdje i radi”, rekao je Mamić za Avaz dodavši kako se radi o budalaštinama.

Portal bljesak.info objavio i fotografije sa zračne luke u Mostaru, na koju slijeće zrakoplov iz Emirata.

Zdravko Rajić, Mamićev odvjetnik, za Index je demantirao da se njegov klijent nalazi u bijegu.

“Sjedim s njim na kavi”, rekao je Rajić za Index. No, nije nam dao Mamića na telefon jer je, kako nam je kazao, jako uzbuđen zbog lažnih objava, prenosi index.

“Nije ni čudo da vam se on sam ne želi javiti zbog hrpe lažnih informacija koje su danas objavljene, a sve je krenulo, pretpostavljam, nakon što je ustanovljeno da je Zoran bio u posjeti kod svog brata Zdravka”, kaže Rajić za Index.

“Mamić nije planirao bijeg u 17 sati kako je objavljeno, niti je ikakav tim sudjelovao u organizaciji bijega”, rekao je Rajić. Dodaje da se Mamić nakon ovih objava osjeća loše.

 

 

One thought on “LAŽ ILI ISTINA: Zdravko Mamić pobjegao iz BiH!?

  • studeni 14, 2018 at 7:51 pm
    Permalink

    I sutra kad svane javi se Zdravko uz kahvu sa pozdravom Selam Alejkum haha djubre lopovsko

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *