KUĆA STRAVE Otac ubio sina, tijelo mjesecima ležalo u kući

U obiteljskoj kući u mjestu Brezičani kod Prijedora pronađeno je tijelo 44-godišnjeg Duška Đurića, a slobode je lišen njegov otac 72-godišnji Radovan Đurić za kojeg se sumnja da je počinio kazneno djelo ubojstva.

Prijedorska policija u srijedu je u 13.45 sati došla do saznanja da se u obiteljskoj kući u mjestu Brezičani u Prijedoru, nalazi jedno tijelo.

– Na licu mjesta očevid su izvršili dežurni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor i policija, u suradnji sa liječnikom mrtvozornikom. Pronađeni su tragovi koji upućuju na postojanje elemenata kaznenog djela teško ubojstvo, navodi se u priopćenju iz Policijske uprave Prijedor.

U Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske po naredbi dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor, jučer je izvršena obdukcija tijela preminulog, a zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teško ubojstvo slobode je lišen 72-godišnjak. Jučer tijekom dana nad istim je trajala kriminalistička obrada, a nakon iste on će biti predan u nadležnost Okružnog tužiteljstva. Daljnje mjere i radnje prema njemu poduzimat će se po uputstvu postupajućeg tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor.

Kuća u prijedorskom naselju Brezičani u kojoj je kako se sumnja ubijen Duško ostala je prazna nakon što je uhićen njegov otac Radovan koji je osumnjičen za ubojstvo, dok je drugi Radovanov sin Draško po riječima mještana smješten na psihijatriju.

Da nevolja bude veća, po riječima mještana prije dvije godine umrla je i njihova majka, odnosno supruga.

Kuća u kojoj su dva brata živjela na prizemlju, a otac na prvom katu, izgleda poput objekta iz horor filmova. Sve je zapušteno, pretumbano i prljavo, te puno glodara.

Susjedi kažu da su obiteljski odnosi u ovom domaćinstvu narušeni godinama što zbog bolesti ukućana, što zbog alkohola kojem su sva trojica bila sklona.

Prema pričama mještana, onih koji su poznavali ovu obitelj, ali se nisu družili s njom, ubijeni Duško je u “kući strave” mrtav ležao skoro dva mjeseca. Toliko ga nisu viđali u selu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *