KRAV MAGA U tijeku upisi na treninge

Krav Maga je nastala u ekstremno nasilnim okolnostima prije Drugog svjetskog rata, a danas je postala sveobuhvatan sustav samoobrane, koji kroz praktične metode poučava ljude kako izbjeći, spriječiti ili razriješiti svaku potencijalno nasilnu situaciju. Krav Maga na hebrejskom znači bliska borba.

Ovaj sustav moraju poznavati pripadnici izraelske vojske, a uče je na obveznom služenju vojnog roka koji za muškarce traje tri godine, a za žene dvije godine te ga primjenjuju u svojim vojnim operacijama, ali i u samoobrani u privatnom životu. Također je široko prihvaćena u policijskim redovima, a koriste je i pripadnici tajnih službi.

Krav Maga nije borilačka vještina. To je sustav samoobrane, što efektnije samoobrane. Ako dođe do napada, žrtva se mora obraniti kako najbolje zna i umije. To nije sport, nego preživljavanje u surovim uvjetima koje određuje ulica.Nema pitanja časti kao u borilačkim sportovima, a jednako tako nema ni pravila.

”Ukoliko želiš unijeti zdrave navike u svoj život i razmišljaš o nekom obliku tjelesne aktivnosti, želiš naučiti kako se zaštititi, možeš isprobati Krav Maga trening na jednoj od četiri lokacije; Mostar, Široki Brijeg, Čitluk i Ljubuški. Za više informacija pozovite na mobilni 063 032 032, e-mail: kmhercegovina@gmail.com, www.kravmaga-hercegovina.ba , FB page/Krav Maga Hercegovina”, poručili su treneri Krav Mage s područja Hercegovine

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *