Kraljica bujnog poprsja zavela 13 godina mlađeg nogometaša (FOTO)

Veznjak Chelseaja Cesc Fabregas nakon šest godina veze i troje djece zaprosio je svoju djevojku Daniellu Semaan. Daniella ukupno ima petero djece, jer je dvoje dobila u braku s milijunašem Eliejem Taktoukom kojeg je ostavila zbog 13 godina mlađeg nogometaša. Mediji su te 2011. godine bili puni priča o atraktivnoj Danielli, njenom bivšem mužu i mlađahnom nogometašu kojeg je osvojila čim ju je vidio, piše portal index.hr.

Uglavnom su se spominjale dvije verzije njihovog upoznavanja, njena i ona njenih prijateljica. Prema njenoj verziji, Cesc i ona razmijenili su brojeve nakon što mu je prišla u japanskom restoranu u Londonu i zamolila ga da joj da autogram za njenog sina, koji je njegov obožavatelj.

#LeoandAnto #makingmemories #Rosario #Argentina 🥂🥂

A post shared by Daniella Semaan (@daniellasemaan) on

Prema drugoj verziji, atraktivna Daniella došetala je i na njegov stol ispustila papirić sa svojim brojem telefona.

Ono u čemu se obje priče podudaraju jest to da je Daniella u to vrijeme bila udana. Da ga žena vara, londonski milijunaš Taktouk doznao je kad je otvorio novine jednog jutra i vidio fotografije na kojima se njegova žena vješa po nogometašu po Nici. Istog trena je zatražio prekid njihovog 13-godišnjeg braka. Sud je odredio da Taktouk mora prodati njihov dom u londonskoj Belgraviji kako bi ženi isplatio 1,4 milijuna funti, no on je poludio kad je dobio ponudu za kuću od firme u Barceloni, za koju je brzo utvrdio da pripada Fabregasu. Ženu je pred medijima i sudom nazvao sponzorušom te tražio da se poništi odredba kojom joj mora išta isplatiti nakon razvoda. U tome nije uspio i Daniella je na kraju dobila traženu svotu.

Tijekom dugotrajne i gorke brakorazvodne parnice, najpričljivije su bile Danielleine prijateljice, koje su otkrile da joj je nadimak “Kraljica s duplim D”, po veličini grudnjaka koji nosi. Daniella je u to vrijeme tvrdila da joj novi dečko ništa ne plaća, osim prijevoza između Londona gdje je živjela i Barcelone gdje je on bio, no paparazzi su ih svako malo lovili po mondenim destinacijama, a na fotkama je ona u minijaturnim bikinijima šetuckala oko bazena. Na svom Twitteru u to je vrijeme pisala uglavnom o svojoj vjeri u Boga, a fotografi bi je nakon toga snimili kako izlazi iz stana svog mlađahnog ljubavnika i odlazi u pohod po dućanima u Passeig de Gràcia, ulici s dizajnerskim dućanima.

Španjolske WAGsice nisu je voljele jer im je uporno oduzimala pozornost. Tako je na vjenčanje Anne Ortiz i Andreasa Inieste došla u haljini izrezanoj do bokova, a svojim dekolteom ukrala je pozornost i s Antonelle Roccuzzo na njenoj svadbi s Lionelom Messijem.

Jedno vrijeme na Twitteru je bio aktivan profil Doctor Lebanon čiji je autor tvrdio da je živio u selu pored onog u kojem je Daniella odrasla. Nazivao ju je “sponzorušom” i “bezosjećajnom zavodnicom”, a otkrio je da je odrasla u siromašnoj obitelji pored gradića Miziare. Tu je upoznala svog prvog muža, čija je obitelj bila bogata. Nakon vjenčanja doselili su se u London i dobili dvoje djece, Mariju i Josepha. U vrijeme kad su ona i tadašnji muž pokušavali začeti treće dijete, pojavile su se one fotke s njenog odmora s Fabregasom u Nici.

“On ima 25 godina i budala je. Ona ga je lovila, a ostavit će ga čim novac presuši. Pa nije on David Beckham”, rekao je Taktouk.

Prije četiri godine Daniella je Cescu rodila prvo dijete, kćer Leu, a potom i sinove Caprija i Leonarda. Njihova veza našla se u problemima kad se oko nogometaša počela motati bivša djevojka Leonarda DiCaprija Bar Refaeli.

“Opsesija nekih manekenki određenim nogometašima je smiješna. Imaj malo poštovanja”, napisala je Daniella na Twitteru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *