KOVAČIĆ: Modrić mi je rekao da mi neće biti lako u početku

“Nisam trenirao puno u Real Madridu jer sam žarko želio doći u Chelsea… tako da nisam puno trenirao. Dat ću sve od sebe da budem spreman”, rekao je Mateo Kovačić po dolasku na Otok, gdje kani nastaviti osvajati trofeje, ali s većom minutažom.
Europski prvak Real Madrid poslao je Kovačića na jednogodišnju posudbu nakon čega bi se iduće ljeto trebao vratiti na Santiago Bernabeu. Porez je to koji je napravio kako bi više igrao, a usput se, prije dolaska u Chelsea, posavjetovao sa Lukom Modrićem koji je epizodu u Engleskoj imao prije Španjolske – tada kao igrač Tottenhama.
– Uvijek razgovaram s Modrićem. On je, naravno, sretan zbog mene. No tužan je što sam otišao jer smo jako bliski, ali rekao mi je da je London sjajan grad, rekao je Kovačić.
Posebno se zbližio s Modrićem kada je u kolovozu 2015. i on stigao u Real Madrid. Ondje su igrali zajedno protekle tri godine tijekom kojih su provodili i slobodno vrijeme zajedno.
– Rekao mi je da će mi engleska liga biti teška na početku no također je rekao da je to lijepa liga, sa uvijek punim stadionima te da ću uživati, izjavio je Mateo, koji je svjestan da trofeji neće dolazi tako lako kao u Madridu, gdje su legla zadnja tri trofeja Lige prvaka.
– Naravno, no ova momčad je osvojila puno toga posljednjih godina. Priključujem se momčadi koja pobjeđuje čitavo vrijeme, zaključio je Kovačić.
Chelsea je prošle sezone osvojio engleski kup, a prvak je bio 2010., 2015. i 2017. godine.
J. S.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *