”Ključ besmrtnosti” Harija Slipičevića najprodavaniji bh. naslov na internetu

U tek nekoliko dana od puštanja u prodaju, roman Harija Slipičevića ”Ključ besmrtnosti”, došao je na prvo mjesto najprodavanijih naslova u kategoriji novih izdanja na online platformi za prodaju knjiga Knjiga.ba ( https://www.knjiga.ba/najprodavaniji ).

Osim što je prvi među novim naslovima, velika potražnja za romanom ”Ključ besmrtnosti” dovela ga je na drugo mjesto ukupnog poretka najprodavanijih knjiga na najpopularnijoj online knjižari u BiH. ”Ključ besmrtnosti” je odmah iza romana ”Porijeklo”, svjetskog bestselera čuvenog pisca Dena Browna. Uspjeh je veći, ako uračunamo da se roman Dena Browna prodaje od prošle godine, dok je Slipičevićeva knjiga tek ušla u prodaju.

”Moja želja je bila kroz roman odvesti čitaoca na putovanje kroz misteriozni svijet najčuvanije tajne u istoriji. Jako sam ponosan na uspjeh koji je knjiga ostvarila u kratkom vremenu. To znači da su čitaoci prepoznali roman kao vrijedan.” – naglasio je autor romana Hari Slipičević.   

”Ključ besmrtnosti” je prvi roman mostarskog pisca sa holandskom adresom, Harija Slipičevića. Objavljen je u izdavačkoj kući Rabic. Prva promocija bila je u Mostaru, dok je iduća planirana za sredinu trećeg mjeseca u Holandiji.

Napeta priča romana ”Ključ besmrtnosti” koja vodi čitatelje kroz savremenu potragu za Knjigom Mrtvih, drevnim zapisom koji je pod zaštitom moćnog klana Ptolomejevića. Kroz splet istorijskih misterija, legendi, akcije i intrige, za Knjigom tragaju tajna društva, policijske agencije i vlade modernih država. u priču se na svoj 33. rođendan upliće Mac Lewit, naučnik i boem, dvojnik egipatskog boga Ozirisa, prvog čuvara Knjige Mrtvih.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *