Khloe progovorila o glasinama da je Tristan tadašnju trudnu djevojku ostavio radi nje

Khloe Kardashian je vezu s košarkašem Tristanom Thompsonom započela u kolovozu 2016. dok je njegova bivša cura Jordan Craig bila u petom mjesecu trudnoće.  Njihov sin Prince rodio se u prosincu te godine.

Iako su Khloe često prozivali da je upravo ona kriva za prekid Tristana i Jordan, ona to nikad nije komentirala. Sve dosad.


Naime, u posljednjoj epizodi ‘Kardashiana’ Khloe je doznala da ju košarkaš vara, samo nekoliko dana prije nego je rodila njihovu kćerkicu True. To je ponovno potaknulo njene obožavatelje da joj poruče da ga je trebala ostaviti.

“Svoju trudnu djevojku je ostavio radi tebe, a ti misliš da neće tako i tebe ostaviti jednog dana. Opravdavaš tog jadnog ženskaroša samo zato jer se bojiš biti sama”, napisala joj je jedna obožavateljica.


Khloe
 joj je ubrzo odgovorila.

“Volim biti sama, to mi nikad nije bio problem. A ako me Tristan ponovno prevari, nosit ću se s tim, ali sve su to moji izbori. Dobri ili loši – moji su. Cijenim vašu ljubav i potporu. Nikoga ne opravdavam. Učinila sam ono što sam mislila da je najbolje za mene u tom trenutku. Usput, Tristan nikoga nije ostavio radi mene. To sam već ranije rekla, ali sam naučila da istina nije toliko zabavna koliko laž”, napisala je Khloe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *