Juventus odbio Realovu ponudu,nudi mu unosnije produljenje ugovora

Ronaldo je stigao u Torino, zašto onda napuštati Juventus? Je li to logika kojom se vodi Miralem Pjanić (28), ne znamo, ali Mali princ će po svemu sudeći ostati.
Talijani pišu da će reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić produžiti ugovor sa Juventusom do 2022. godine – dakle, na stolu je jednogodišnje produljenje na trenutnu ugovor koji mu ističe 2021. godine. Navodno bi po novom govoru trebao zarađivati 7 milijuna eura godišnje, čime bi se izjednačio sa argentinskom zvijezdom, Paulom Dybalom – do sada je u Torinu zarađivao 4.5 milijuna eura godišnje.
Uz ovu vijest, svijetu je plasirana i informacija da je Juventus navodno odbio najsvježiju 60 milijuna eura tešku ponudu Real Madrida, koji je stao u red interesenata uz Barcelonu, PSG, manchester City… , čelništvo talijanskog giganta navodno je, piše Bleacherreport, Španjolcima poručilo kako neće prihvatiti ništa ispod 100 milijuna eura.  Juventus je Pjanićev četvrti klub nakon Metza, Lyona i Rome, a u njegovom  crno-bijelom dresu osvojio je četiri trofeja – dvije dvostruke talijanske krune u zadnje dvije godine. Dolaskom Ronalda niz trofeja mogao bi se nastaviti… S. N.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *