Jelena Veljača s dekolteom do pupka nije dala primijetiti da joj se raspada brak

Na svečanoj premijeri televizijske serije RTL-a ‘Pogrešan čovjek’ u Kaptol Boutique Cinema okupila su se brojna poznata glumačka lica, piše Gloria.hr.

Jelena Veljača, uspješna autorica domaćih televizijskih projekata, scenaristica, producentica i glumica, potpisuje radnju još jedne televizijske serije RTL-a, ‘Pogrešan čovjek’. Znakovit je to naziv serije s obzirom da je prije desetak dana svijetu obznanila da se rastaje od glumca Dražena Čučeka s kojim je u braku bila tri godine, a imaju i zajedničku kćerkicu Lenu.

Kako bilo, na predstavljanju serije u romantičnom zagrebačkom kinu plijenila je pozornost među vojskom okupljenih glumaca koji tumače uloge u seriji, a za to se brinuo njezin duboki dekolte. Duboki doista znači – do pupka! Blistala je u bijelom kombinezonu i bijelim salonkama u špic, kosu je raspustila, a izrazom lica nije odavala da prolazi krož teško životno razdoblje koje neminovno prati svaki razvod braka.

Pogrešan čovjek nova je dramska serija s vrhunskom glumačkom postavom koju čine neka od ponajboljih glumačkih imena u regiji. Radnja prati priču samohrane majke Lee (Ivana Roščić), koja je spremna pogaziti sve svoje principe i uvjerenja kada sazna da joj je kći Zoe (Dora Dimić Rakar) teško bolesna. Našavši se u nezavidnoj poziciji i bez drugog izbora, Lea odlazi u potragu za Zoeinim ocem Lazarom, kojeg nije vidjela već 16 godina. Otkriva da Lazar, koji nosi nadimak Crni (Emir Ćatović), danas živi povučenim životom u svjetioniku na malom otoku.

Uvjerena da je on najveći krivac za svu njezinu patnju u životu, Lea je primorana prijeći preko boli i zaboraviti ožiljke prošlosti te ga tražiti za pomoć. Međutim, kako život uvijek piše nepredvidljive priče, tako će se pokazati da i ova ima dvije strane.

Glavna radnja isprepletena je i drugim zanimljivim likovima i događajima. Upoznajemo Vena (Roko Sikavica) – ludo zaljubljenog Zoeina dečka i njegov odnos s razvedenim roditeljima Zlatkom (Dražen Čuček) i Katarinom (Bojana Gregorić Vejzović). Tu je i Leina vjerna prijateljica Marina (Anja Matković), zatim liječnik Mišetić (Igor Kovač), koji je zadužen za liječenje Zoe, kao i Lazarov brat Mihajlo (Petar Benčina) te mnogi drugi likovi.

Visokobudžetna je ovo produkcija serije čiju radnju potpisuje Jelena Veljača, a scenografiju proslavljeni scenograf Goran Joksimović Joksa.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *