JELENA I IVAN Romantičan trenutak o kojem žene sanjaju

Popularni glumac Ivan Bosiljčić i pjevačica Jelena Tomašević godinama su u sretnom braku, a sve do sad nisu otkrivali kako je izgledao trenutak kada su shvatili da će ostarjeti zajedno, piše Glossy.

Gostujući u emisiji Sanje Marinković, šarmantni glumac ispričao je da se sudbonosni trenutak prosidbe dogodio u parku Sent Džejms u Londonu

Međutim, daleko od toga da je to bilo planirano. Ivan je dugo nosio sa sobom prsten i čekao idealan trenutak da pita Jelenu želi li da s njim provede ostatak života.

“Nisam mogao da smislim ništa kreativno. Ja sam nosio stalno prsten sa sobom i nešto sam se uzdao u to da ću prepoznati pravi moment. Otišli smo u London, gdje sam igrao predstavu. Ležimo mi u nekom parku, tamo svi leže po parkovima, i Jelena kaže u jednom momentu: Bože, kako nam je lijepo, kako sam sretna. Ja kažem: Evo ga! Ustani, ustani, ustani”.

Ivan je otkrio da je zbunjenoj pjevačici zatim ponudio prsten.

“Jelena kreće da plače, kreće da rida. Ja je pitam: Pa, je l’ hoćeš? U tome pukne neki aplauz, mi se okrenemo, neki Kinezi gledaju i plješću. Kažem ja: Jelena, nama ne ginu aplauzi. Stvarno nije očekivala”, ispričao je Ivan.

Ako ste se ikada pitali zbog čega je Ivan Bosiljčić muškarac o kakvom mašta svaka žena, sada vam je jasno. Predivno romantičan, pažljiv i do ušiju zaljubljen u svoju dragu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *