Izaslanstvo HDZ-a BiH u Odžaku

MOSTAR – Zajedno s našom katoličkom crkvom imamo pravo, ne pozivajući da se glasa za nas, već da motiviramo da svi Hrvati koji za to imaju bilo kakvu mogućnost izađu na izbore, poručio je hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a Dragan Čović s predizbornog skupa održanog u Odžaku. Kako je kazao, glasačima treba vratiti povjerenje kroz Opće izbore, kako u Posavksoj županiji, tako i u FBiH.

“Vjerujem da smo danas u poziciji da imamo što ponuditi svima vama i da mogu reći da smo dobro iskoristili protekle četiri godine“, kazao je Čović dodavši da mu je velika obveza zajedno s Posavcima graditi prosperitet cijele Posavine.

“Puno toga mi imamo jedni drugima za reći. Dvadeset i osam godina djelujemo kao politička stranka, imali smo mnogo uspona i padova, ali ja vjerujem da će, ako mobiliziramo ono kao što smo do sada radili, rezultat biti „Zajedništvo“ svih nas. To je ključ svega ovog. Jedino tako možemo čuvati hrvatski narod da ostane politički narod u BiH zbog naše brojnosti. Mi smo najmalobrojniji narod i upravo to okupljanje oko HNS-a daje pravo da možemo motivirati sve druge kroz ovo zajedništvo“, istaknuo je i pozvao na

stvaranje jedne atmosfere gdje se vidi budućnost. “Došlo je vrijeme da ta ove izbore svi moramo biti opredijeljeni da se naši glasovi ne raspadaju, da svoja neka iskušenja i probleme ne ostavljamo nekom drugom već da ih kroz jednu veliku obitelj HNS-a, predvođenog HDZ-om BiH, pokušamo otkloniti i riješiti. I naravno, jednako tako, mogao bi nabrajati mnogo toga zašto je zajedništvo naš slogan, jednako tako i prema Bošnjacima našim prijateljima i svima onima koji žive u BiH.

Listu za Skupštinu Posavske županije predstavio je predsjednik ŽO HDZ-a BiH Posavina i nositelj liste županijsku Skupštinu Đuro Topić koji je iskazao uvjerenje da će Domaljevac, Odžak i Orašje i svih 40.000 stanovnika koji žive na prostoru Posavske županije, ako se iskoridinira zajedništvo i to potvrdimo 7. listopada, i narednih 4 godine osigurati uspješnu provedbu programa

„Razvoj i o(p)stanak. Premijer Posavske županije i nositelj liste za Parlament FBiH Marijan Klaić je naveo da, ako se želimo kontinuitet u realizaciji projekata i sudjelovanje u raspodjeli bogatstava koje ta županija nudi, u kreiranju života, kako u Posavini, tako i u FBiH i državi uopće, treba podržati stranku koja je učinila sve kako bi se danas u Posavini bolje živjelo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *