‘Izađi i treniraj’ dolazi u Mostar

‘Izađi i treniraj’ projekt je koji se održava već drugu godinu na razini BiH, a koji ima za cilj da okupi što više ljudi koji vježbaju i žele da vježbaju, promovirajući na taj način sport i njegov pozitivan utjecaj na zdravlje.

Kompanije Sport Vision sa brendom NIKE kao lideri u prometu sportske opreme i ovoga puta podržali su ovaj događaj. I ove godine osigurane su majice za vježbače kao i voda, a najsretniji u nagradnoj igri dobit će patike.

U BiH ove godine održani su treninzi u Bijeljini, Tuzli , Banjaluci i Sarajevu, a za završnicu sezone ekipa stiže u Mostar.

Javni treninzi na otvorenom okupili su do sada preko tisuću sudionika.

”Veliko interesiranje građana Mostara pokazuje da ćemo i ovoga puta moći da se pohvalimo odličnim rezultatima i da ostvarimo svoju misiju, a to je podizanje nivoa svijesti građana o važnosti i prednostima vježbanja. Ukoliko želite da nam se pridružite i osigurate svoje mjesto o najzabavnijem događaju u regiji prijavite se putem FB stranice Izađi i treniraj ili SMS porukom na broj 062/182-122. Trening će se održati 23. rujna u 12 sati na platou ispred Mepas mola. Pridružite nam se”, poručili su organizatori.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!