HUMANITARNI KONCERT: Srcem i pjesmom za Barača

Ansambl Ornament organizira humanitarni koncert za pomoć Ahmetu Bebaniću-Baraču, koji boluje od bolesti krvi mijelofibroze.

Humanitarni koncert za pod nazivom “Srcem i pjesmom za Barača” održat će se u srijedu 18. travnja u Kulturnom centru Potoci

Na koncertu  će nastupiti  mostarski pjevači Adnan Jerlagić, Salem Sihirlić, Adnan Pajević, Anid Ćušić, Valentino Perutina, Mira Medan, Semir Hrbinić i Anel Ćorda.

Specijalni gosti koncerta su Elmedin Kadrispahić i Belma Karšić.

Kompletan prihod od prodanih ulaznica bit će usmjeren za Bebanićevo liječenje. Ulaznice se već mogu kupiti na prodajnim mjestima: Caffe Labud, Slastičarna Zlaja, Ceffe The Wall, Restoran Borik 1, Brijačnica Haris i TR Aldi u Potocima, zatim u restoranu Borik, Auto-servisu Begić i grillu Champion u Željuši, u TR B-Ajlina u Humima, TR Sanda u Prigrađanima, Biffeu Olimpijada i Petrol Caffe baru To Go u Salakovcu, TR Mujan u Podgoranima, Caffe kod Ahme u Lišanima, Caffe AMK u Livču, Pekari Ello u Vrapčićima, Studentskom hotelu Mostar i prostorijama Sportskog saveza Grada.

Također, na svim prodajnim mjestima mogu se uplatiti i donacije za liječenje Ahmeta Bebanića.

Donacije se od ranije mogu uplatiti i na žiro račun Ansambla Ornament 1606020000204007, kod Vakufske banke. Za dodatne informacije možete nazvati i na broj telefona: 060 327 7560.

Partneri koncerta su Grad Mostar, Restoran Borik, Alien Artmedia, Green i Securitas.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *