Holdina otvorila nove INA benzinske stanice na autoputu

Na odmorištu Lepenica autoputa A1 u blizini Sarajeva,  Holdina Sarajevo, članica INA Grupe, jučer je priredila svečano otvaranje dvije nove INA benzinske stanice u prisustvu predstavnika vlasti, lokalne zajednice i poslovnih partnera.

Dvije benzinske stanice predstavljaju realizaciju projekta vrijednog 4 milijuna KM i nastavak su suradnje sa JP Autoceste FBiH, a njihovim otvaranjem pružena je mogućnost zaposlenja za 25 ljudi.

Obraćajući se prisutnima, direktor Holdine Ante Aralica je istaknuo: „Otvaranjem ove dvije benzinske postaje zaokružujemo projekt od 4 INA objekta na Koridoru 5c. Ove investicije imaju za cilj predstaviti moderne benzinske postaje najvišeg standarda koje će našim kupcima ponuditi najbolje gorivo, široku ponudu roba i bogat gastro program u sklopu našeg Fresh Cornera. Želim istaći da je naša odluka i smjer da gradimo i investiramo u vrhunske objekte sve sa samo jednim ciljem – ponuditi našim kupcima najbolje u svim aspektima. Smatramo da podizanjem nivoa usluge i ponude proizvoda pokazujemo poštovanje prema našim kupcima koji su fokus našeg poslovanja.”

Nastavljajući praksu društveno-odgovornog poslovanja, u čast svečanog otvaranja, predstavnici Holdine uručili su donacije JU Zavodu za specijalno obrazovanje i odgoj djece Mjedenica i Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić, kao vid podrške njihovom radu i doprinosu zajednici.

INA benzinske stanice na Lepenicama pripadaju mreži od 47 stanica, od kojih je 13 renoviranih po najsuvremenijim standardima poslovanja. Uz svoju primarnu namjenu, u projekt benzinske stanice na odmorištu Lepenice, uključen je i prostor za odmor i osvježenje od putovanja, parking prostor te dječje igralište.

 

O HOLDINI:

Holdina d.o.o. Sarajevo, kao članica INA Grupe, u Bosni i Hercegovini djeluje od 2000. godine. Osnovna djelatnost Holdina d.o.o. Sarajevo je trgovina naftom i naftnim derivatima. Osim vodeće uloge koju ova kompanija ima na području veleprodaje nafte i naftnih derivata u BiH, Holdina  posjeduje i mrežu koju čini više od 40 postaja širom BiH, na kojima svojim kupcima nudi visokokvalitetne naftne derivate.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!