HDZ 1990 će koalirati sa svim hrvatskim strankama osim s HDZ-om

HDZ 1990 na izbore izlazi samostalno, u zajedništvu sa hrvatskim narodom i svima onima, koji podržavaju njihova  programska načela i pozitivne promjene na predstojećim izborima u BiH, potvrdio je za Fenu predsjednik Središnjeg odbora ove stranke Nediljko Rimac.

Kako kaže Rimac, izlazak samostalno na izbore je odluka Središnjeg odbora i Predsjedništva stranke koju je i potvrdio Županijski odbor HDZ-a 1990 Hercegbosanske županije je na svojoj zadnjoj sjednici.

-Nakon izbora ostaje otvoreno koaliranje sa svim strankama sa hrvatskim predznakom osim sa HDZ-om BiH – kategoričan je Rimac.

U sklopu priprema za Opće izbore, Predsjednik središnjeg odbora HDZ-a 1990 je napomenuo kako će slijedeći tjedan biti održana sjednica Predsjedništva stranke gdje će se, među ostalim, razgovarati i o programu stranke.

Unutar svojih priprema Županijski odbor HDZ 1990 Hercegbosanske županije je donio zaključke, a jedan od tih se odnosi na razgovore, pregovore i dogovore sa svim političkim subjektima, koji žele dobro svim žiteljima Hercegbosanske županije.

Za predstojeće izbore, kako navode, HDZ 1990 će učiniti sve da dođe do promjene vlasti u Hercegbosanskoj županiji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *