Hasanhodžić: Meč s Čelikom mi je motiv više

Iako su zimus tijekom priprema ostali bez dva stopera, Dine Deaka i Darka Đajića koji su se ozlijedili, u GOŠK-u ovoga proljeća sasvim solidno funkcionira i zadnja linija čiju osnovicu čine Matej Rodin i Emrah Hasanhodžić, a kao alternativa je dobro protiv Mladosti odigrao i Tarik Isić.

Rodin je domaći igrač koji se poslije dvije godine zimus vratio u GOŠK, dok je Hasanhodžić stigao iz Čelika.

– S trenerom Feđom Dudićem sam surađivao i ranije, bio mi je trener i suigrač u Travniku pa me je pozvao da dođem u GOŠK. U Čeliku nisam bio zadovoljan financijski, igrački, ni ljudskim odnosom, dok su u GOŠK-u utisci odmah bili odlični, a i dalje se tu izvrsno osjećam, govori Emrah Hasanhodžić.

U Čeliku je bio standardan, ali ga je trener Vinko Divković preselio na klupu.

– Posjeo me odmah na klupu, a onda me u jednom meču htio uvesti u završnici pa sam rekao da sam ozlijeđen. Uslijedila je suspenzija. Kasnije sam im oprostio dugovanja za čiste papire i odlazak u GOŠK, pojasnio je Hasanhodžić epizodu u Čeliku.

Upravo sa Zeničanima GOŠK u okviru 2. kola Lige za ostanak igra sljedeće subote (17 sati) na stadionu Bilino polje. U Čeliku se još uvijek nadaju da bi upravo preko Gabeljana mogli do ostanka u ligi.

– Za mene je utakmica s Čelikom motiv više da dokažem da vrijedim. Imamo 11 bodova viška spram Čelika i ako ne izgubimo u Zenici, mislim da je to gotov posao u borbi za ostanak. U dobroj smo formi i siguran sam da se možemo vratiti neporaženi, smatra stoper Gabeljana.

U sastav se za ovu utakmicu vraća Elvir Čolić, Stefan Barić će vjerojatno propustiti i Zenicu radi ozljede, dok se čeka što će biti s Mirsadom Ramićem.

– Ramić nam je potreban u Zenici i nadamo se da će se oporaviti. Čeliku je ova utakmica zadnja šansa i napast će od prve minute. Bitno je da ih zadržimo u uvodnom pritisku i onda se kući možemo vratiti s još jednim uspjehom, zaključio je Emrah Hasanhodžić

Nisam nikad bolje igrao

Rodin i Hasanhodžić dobro zajedno funkcioniraju, a GOŠK je od sedam utakmica u proljetnom dijelu izgubio samo jednu.

– Zadovoljan sam, mislim da nisam nikad bolje igrao. A i osobno sam promijenio neke svoje navike i ozbiljnije prilazim svim obvezama, kaže Hasanhodžić koji je bio nezadovoljan remijem sa Slobodom (0:0) prošlog vikenda.

– Bio sam nezadovoljan ishodom poslije utakmice, ali opet kad razmislim, Sloboda je ipak čvrsta ekipa koja je to pokazala protiv Željezničara i Sarajeva. Ipak smo uspjeli zadržati prednost spram konkurencije.

Piše: Ersan Bijedić, sport@dnevni-list.ba

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *