GNJEVNI OTAC MEGHAN MARKLE NE POSUSTAJE: Ona bi bilo nitko i ništa bez mene

Vojvotkinja od Sussexa udala se za muškarca svojih snova i oduševila javnost, no zahvaljujući svojoj obitelji, mir u srcu još dugo neće naći. Njezin otac Thomas ponovno je istupio u javnost te novinarima otkrio svoje pravo lice, piše Gloria.hr.

Kako vrijeme odmiče, postaje sve jasnije zašto je uz Meghan Markle na vjenčanju bila samo njezina majka, i zašto ju je do oltara otpratio princ Charles.

Članovi Meghanine obitelji s očeve strane sve se češće oglašavaju u medijima, u pokušaju da ‘ukradu’ djelić slave novopečene vojvotkinje, a komentari njezinog oca već su nekoliko tjedana ispunjeni nezadovoljstvom.

Thomas Markle, koji se zbog navodnih zdravstvenih problema nije pojavio na vjenčanju svoje kćeri i princa Harryja, prije nekoliko je tjedana izjavio da još uvijek čeka svoj poziv za čaj s kraljicom te dodao da bi Elizabeta II. mogla naći vremena i za njega, kad je već u posjet primila američkog predsjednika Trumpa.

U novom intervjuu za ‘Mail on Sunday’ 74-godišnji Thomas izjavio je da ga ljuti što mu se Meghan više ne javlja i što nema pristup kraljevskoj palači.

“Imao sam njezin osobni broj u palači, no nakon što sam u javnost iznio nekoliko kritika na račun kraljevske obitelji, odlučili su me u potpunosti odbaciti”, pošalio se otac vojvotkinje od Sussexa.

Thomas sumnja da se Meghan na njega ljuti jer je novinarima rekao da njegova kći želi djecu te ne razumije gdje je pogriješio jer, prema njegovim riječima, vojvotkinja o djeci priča proteklih šest do sedam godina.

“Kažem vam, prešao sam granicu strpljenja s Meghan i kraljevskom obitelji. Žele da šutim, žele da jednostavno odem. Ali ja se ne dam ušutkati. Odbijam biti tiho. Bijesom me ispunjava Meghanin osjećaj nadmoći. Ona ne bi bila nitko i ništa bez mene. Ja sam od nje napravio vojvotkinju koju vidite danas. Ja sam zaslužan za sve što je ona danas!”, gnjevno je poručio Thomas putem medija, piše Gloria.hr.

 

One thought on “GNJEVNI OTAC MEGHAN MARKLE NE POSUSTAJE: Ona bi bilo nitko i ništa bez mene

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *