Glavni odbor SDS-a: Svi građani moći će slobodno govoriti ono što misle

Glavni odbor Srpske demokratske stranke (SDS) formirao je izborne liste stranke za Narodnu skupštinu RS-a i za Parlament BiH za Opće izbore koji se održavaju u listopadu ove godine. Kako je nakon sjednice ustvrdio predsjednik stranke Vukota Govedarica, SDS ima kandidate s kojima može izaći pred građane i reći da je, zajedno s koalicijskim partnerima, spreman pobijediti i donijeti promjene u RS-u. Dodao je i da će, nakon izborene pobjede i promjena u listopadu, svi građani RS-a moći slobodno govoriti ono što misle. “Nitko u RS-u neće imati problema s ljudima koji, zahvaljujući mojoj i pobjedi Mladena Ivanića, budu sjedili u Vladi. Neće imati problema s bahatošću i nerazumom koje ispoljava sadašnji predsjednik RS-a“, istakao je Govedarica te najavio da će biti predsjednik svih građana i da će zajedno s ljudima iz SDS-a,  s Mladenom Ivanićem (PDP) i koalicijskim partnerima činiti sve da svaki dan bude dan pobjede.

Glavni odbor SDS-a potvrddio je snažnu potporu Ivaniću za funkciju srpskog člana Predsjedništva BiH uz ocjenu da je on svojim dosadašnjim radom pokazao da tu potporu u potpunosti zaslužuje i da je on potreban RS-u, njenom budućem predsjedniku i Vladi, više no ikad.

Nakon sjednice, objavljena su i imena ljudi koji će biti na čelu izbornih listi s kojima će SDS nastupiti na predstojećim Općim izborima, izuzev nositelja liste za Parlament BiH iz izborne jedinice 2, o čemu će odluka biti donesena narednih dana.

Nositelji listi SDS-a za Parlament BiH su Dragan Mektić (Izborna jedinica 1) te  Mirko Šarović (Izborna jedinica 3), dok su nositelji za Narodnu skupštinu RS-a su Milan Tubin (Izborna jedinica 1),  Miladin Stanić (Izborna jedinica 2), Davor Šešić (Izborna jedinica 3),

Zoran Vidić (Izborna jedinica 4), Nebojša Marić (Izborna jedinica 5), Tomica Stojanović (Izborna jedinica 6), Kostadin Vasić (Izborna jedinica 7),  Darko Babalj (Izborna jedinica 8) i Branko Butulija (Izborna jedinica 9).

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *